НачалоНовиниVIVACOM временно увеличава максималната скорост на оптичния си интернет до 500 Mbps

VIVACOM временно увеличава максималната скорост на оптичния си интернет до 500 Mbps

1574
Написана от  nixanbal 22 април 2020
VIVACOM временно увеличава максималната скорост на оптичния си интернет до 500 Mbps

VIVACOM обяви, че в периода на социална изолация ще увеличи скоростта на оптичния си интернет на всички потребители до 500 Mbps. Това означава, че дори в момента да имате план с по-ниски скорости, за период от няколко седмици ще можете да ползвате по-бърза връзка. 

Инициативата касае всички клиенти на VIVACOM FiberNet и увеличението важи в периода 22 април 2020 г. до 13 май 2020 г., или докато трае обявеното извънредно положение, обявено за България. 

Клиентите не трябва да предприемат никакви стъпки, за да активират скоростите на сваляне до 500 Mbps и това ще стане автоматично. 

VIVACOM FiberNet

Имайте предвид обаче, че важно условие за достигане на максималната възможна скорост е съвместимото клиентско оборудване, крайните устройства и вида на физическа свързаност. В сайта си VIVACOM са посочили какви са условията за достигане на скорости над 100 Mbps - вижте ги тук

TECHDRIVE: Представяме Galaxy Note 9 и Galaxy Watch във VW T-Roc

Здравейте с новия брой на видеопоредицата TECHDRIVE, в която с експерти от бранша обсъждаме най-новите технологични иновации в най-интересните автомобили…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer