НачалоНовиниVIVACOM започва официални продажби на iPhone

VIVACOM започва официални продажби на iPhone

3992
Написана от  nixanbal 14 юли 2020
VIVACOM започва официални продажби на iPhone

VIVACOM разпространи покана до медиите за събитие този четвъртък, 16 юли, в която еднозначно подсказва, че започва да продава официално смартфоните на Apple. Припомням ви, че преди точно една година операторът подаде жалба срещу Apple към родната Комисия за защита на конкуренцията, в която обвини производителя в "злоупотреба с по-силна позиция при договаряне".

След подадената жалба през лятото на 2019 г., в края на октомври същата година стана ясно, че VIVACOM е оттеглила жалбата си и вече е в преговори с Apple за продажба на устройствата им. Още тогава стана ясно, че скоро би трябвало да чуем за официалния дебют на iPhone в магазините на телекома. 

Е, този ден изглежда вече дойде и в четвъртък би трябвало да бъде официално обявена новината, както и всички подробности около нея. 

Това означава, че най-после и трите мобилни оператора официално ще имат в портфолиото си смартфоните на Apple. 

Изображението към поканата включва всички актуални модели iPhone - iPhone 11, iPhone 11 Pro и Pro Max, както и най-новия iPhone SE. 

5 НЕЩА за Huawei Watch GT 2 Pro

Huawei Watch GT 2 Pro е сериозна стъпка напред за компанията, която след няколко поколения на своите смартчасовници с този…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer