Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниВладислав Иванов оглавява смартфон бизнеса на Motorola и в Австрия

Владислав Иванов оглавява смартфон бизнеса на Motorola и в Австрия

1338
Написана от  nixanbal 29 март 2019
Владислав Иванов оглавява смартфон бизнеса на Motorola и в Австрия

Българин вече е начело на Motorola Австрия. Владислав Иванов, който досега заемаше поста Генерален мениджър за компанията в 14 държави от Югоизточна Европа, сега поема управлението на Motorola и в Австрия. 

Новината е интересна, защото рядко се случва източноевропеец да ръководи голяма компания на пазар от Западна или Централна Европа. 

От Motorola България отличават като по-сериозни постижения на Владислав Иванов представянето на марката в Словакия и Сърбия, където тя е постигнала двуцифрен пазарен дял. Според прогнозите на компанията това "съвсем скоро" предстои да се случи още в България и Румъния.

Тук се радвам да ви върна 3 години назад, когато през януари 2016 г. направих видео интервю с Владислав Иванов в поредицата TECHDRIVE - цък. Тогава с него си говорихме за завръщането на смартфоните с марката Motorola на българския пазар. 

Припомням ви и този материал от скорошната ми среща в София с Антъни Барунас, генерален мениджър на Motorola в Европа, който сподели много интересни детайли за плановете на компанията през тази и следващите години. Включително предстоящото ѝ навлизане на пазара на смартфони със сгъваеми дисплеи. 

Официална премиера на LG V40 ThinQ - предлага тройна основна камера за всяка ситуация

LG представи днес новия си топмодел V40 ThinQ, който е първият телефон на компанията с тройна основна камера, а освен…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer