Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниВсички нови телевизори Philips с Ambilight от тази година са с тристранна подсветка

Всички нови телевизори Philips с Ambilight от тази година са с тристранна подсветка

3587
Написана от  nixanbal 01 юни 2018
Всички нови телевизори Philips с Ambilight от тази година са с тристранна подсветка

На събитие в София вчера вечерта TP Vision представи пред българските медии новата гама телевизори Philips за 2018 г. Сред тях акцент са моделите с OLED панели, а освен това стана ясно, че всички нови предложения вече са с тристранен Ambilight. 

TP Vision, компанията, която разработва и произвежда телевизорите с марката Philips, обяви, че всички нови модели с Android от тази година ще използват процесора P5. Той разчита на алгоритми, за да оптимизира качеството на картината по пет основни направления - качество на сигнала, острота, цвят, контраст и движение. 

Освен това технологията Ambilight, която озарява стената и цялото помещение в синхрон с цветовете от картината на екрана, вече ще бъде само тристранна и двустранната Ambilight остава в миналото.

Ambilight е и един от начините Philips да отличат своите 4K OLED телевизори от серия 9002 с Android TV от OLED моделите на другите компании. 

Predstaviane na novite Philips televizori 2

Android телевизорите от по-висок клас ще идват и с обновено и опростено дистанционно, през което ще може да се задават гласови команди на вградения в устройствата Google Assistant.  

Predstaviane na novite Philips televizori 4

Интересното е, че TP Vision ще предлага и по-достъпни модели телевизори, които ще вървят под тяхната операционна система Saphi. Идеята тук е, че тя не изисква толкова мощен хардуерен ресурс, колкото Android, така че ще бъде приложена при базовите смарт телевизори Philips от серия 5800 до серия 6800. Saphi ще предлага набор от разработени специално за нея приложения, сред които YouTube, Netflix и Amazon Prime Video. 

Производителят обещава нови премиери и по-късно тази година, като може би най-интересният флагман модел ще се появи на IFA 2018.

Електромобили под наем излязоха по улиците на София

От днес в София стартира услуга, която ще помага в придвижването из града. Става въпрос за Spark - услуга за…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer