НачалоНовиниВсичко за премиерата и цените на Huawei Watch 3 и Huawei Watch 3 Pro в България

Всичко за премиерата и цените на Huawei Watch 3 и Huawei Watch 3 Pro в България

12988
Написана от  nixanbal 14 юни 2021
Всичко за премиерата и цените на Huawei Watch 3 и Huawei Watch 3 Pro в България

В началото на юни на своето глобално онлайн събитие Huawei представи новата си операционна система HarmonyOS 2.0, както и първите устройства с нея. Това се оказаха смартчасовниците Huawei Watch 3 и Huawei Watch 3 Pro, а днес nixanbal.com има официална информация и кога тези продукти ще са на българския пазар. 

Huawei Watch 3 и Huawei Watch 3 Pro ще пристигнат в България на 12 юли, обяви ексклузивно в ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixnabal Дарина Иванова, маркетинг директор на Huawei за България и Северна Македония. Тя беше специален гост в 20 епизод на предаването, в което разказа подробности както за новите смартчасовници, така и за всички останали важи теми около компанията. 

Huawei Watch 3

От разговора ни станаха ясни и цените на часовниците у нас. По-компактната и достъпна версия Huawei Watch 3 с каишка в черно от синтетичен каучук или от кафява кожа ще се продава за около 800 лв.

Huawei Watch 3 Pro

По-скъпата версия Huawei Watch 3 Pro във версия с кафява кожена каишка ще струва 900 лв., а Huawei Watch 3 Pro с титаниева верижка ще бъде с цена около 1200 лв. 

Целия епизод на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ вече можете да гледате в YouTube канала на nixanbal.com

OnePlus 9 отстъпва на Pro модела, но също има Hasselblad камера на значително по-ниска цена

OnePlus 9 Pro е премиум смартфонът на компанията, който е събрал всички най-високи технологии, предлагани някога от OnePlus. Заедно с…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer