Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниВтората камера на Nokia 9 изглежда ще предлага 2х оптичен зуум

Втората камера на Nokia 9 изглежда ще предлага 2х оптичен зуум

1414
Написана от  nixanbal 13 декември 2017
Втората камера на Nokia 9 изглежда ще предлага 2х оптичен зуум

По-рано днес стана дума за пуснатата бета версия на Android 8.0 Oreo за Nokia 5, а сега излиза, че новината не засяга само собствениците на този модел. Оказва се, че с актуализацията е пусната ново издание на камера приложението на Nokia, в което е скрита подсказка какво ни очаква от необявената все още Nokia 9.

В приложението на камерата е добавена поддръжка за телефото и широкоъгълен обектив, което подсказва, че следващ модел Nokia ще предлага двойна камера с тъкмо такива свойства. Това най-вероятно е Nokia 9, очакван през януари.

Nokia-Camera-8 0200 20-New-icons

Заменяйки монохромния сензор на Nokia 8 с такъв с телефото обектив, новата Nokia 9 ще добави възможност за 2-кратно приближение без загуба в качеството.

Освен това в приложението са видими и по-детайли ръчни настройки при снимки (скорост на затвора и ISO), но посочените им нива може да са специфични само за Nokia 5. 

Говори се, че Nokia 9 може да се появи през януари първо в Китай, а на MWC 2018 в края на февруари да бъде представен и във версия за останалата част от света. 

Източник - цък

Снимки и първи впечатления от достъпния офис помощник Brother DCP-1622WE

Когато получих предложение от Brother да взема за един бърз тест драйв многофункционалното им лазерно устройство DCP-1622WE си казах "Tа…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer