Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниXiaomi Mi 6 и Xiaomi Mi A1 влизат в магазините на Мтел

Xiaomi Mi 6 и Xiaomi Mi A1 влизат в магазините на Мтел

4439
Написана от  nixanbal 06 октомври 2017
Xiaomi Mi 6 и Xiaomi Mi A1 влизат в магазините на Мтел

Мтел продължава да разширява портфолиото си с нови модели Xiaomi, като днес обяви, че в магазините му скоро ще бъдат налични Xiaomi Mi 6 и Xiaomi Mi A1. Вторият апарат е първото устройство на марката, част от инициативата Android One на Google и единственото засега от нея с чист Android. 

Xiaomi Mi6

Xiaomi Mi 6 беше обявен през април тази година и спецификациите му го поставят в по-високия клас. Mi 6 разполага с чипсет Snapdragon 835, 6 GB RAM, 64 GB вградена памет + microSD слот, двойна 12 МР камера и 5.15" Full HD дисплей. 

Mi 6 ще се продава от следващата седмица в мрежата на Мтел, като цената му с договор за тарифен план Мтел без граници с 3XL с Екстра нет + е 599.99 лв. в брой или по 29.99 лв. на изплащане. 

Xiaomi Mi A1 Gold

Xiaomi Mi A1 е с чист Android и една идея по-надолу като спецификации. Оборудван е с 5.5" Full HD дисплей, чипсет Snapdragon 625, 4 GB RAM, 64 GB вградена памет + microSD слот и двойна 12 МР камера.

Mi A1 се предлага от Мтел с по-горния тарифен план срещу 179.99 лв. в брой или по 10.99 лв. на месец. 

От официалния дистрибутор на Xiaomi в България, Солитрон, потвърдиха за nixanbal.com, че очакват още и впечатляващия Mi MIX 2, но все още не е ясно кога точно.

На живо от премиерата на новите смартфони Nokia в Барселона

Здравейте от Музея за съвременно изкуство на Барселона, където за втора поредна година HMD Global организира представянето на новите си…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer