Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниXiaomi Mi 9 също ще има версия с прозрачен гръб, разкриващ изфабрикуваните вътрешности на апарата

Xiaomi Mi 9 също ще има версия с прозрачен гръб, разкриващ изфабрикуваните вътрешности на апарата

1170
Написана от  nixanbal 19 февруари 2019
Xiaomi Mi 9 също ще има версия с прозрачен гръб, разкриващ изфабрикуваните вътрешности на апарата

Xiaomi Mi 8 имаше специална версия с прозрачен гръб, която според производителя ни позволяваше да надникнем към вътрешните чаркове на апарата, включително чипсета от Qualcomm. Оказа се, че въпреки обратните твърдения на китайците, това не са реалните компоненти на смартфона, а просто изфабрикувана, по-ефектна визия на въпросните. Оказва се, че новият Mi 9 ще има същото издание с прозрачен корпус, но тук Xiaomi подхожда по-честно към клиентите си. 

Шефът на компанията сподели изображения на очаквания Mi 9 с прозрачен гръб и обясни, че това, което се вижда, всъщност е макет на компонентите в смартфона, създаден от много фин лист алуминий. 

Е, може да не са реалните вътрешности на Mi 9, но поне този път компанията е честна с феновете си. 

Xiaomi Mi 9

От Xiaomi Mi 9 очакваме още 48 МР основна камера с AI и бленда f/1.47, втора 16 МР камера с ултраширок обхват и трета 12 МР с телеобектив. Смартфонът ще има 12 GB RAM, вграден в AMOLED дисплея скенер за пръстови отпечатъци и още интересни екстри, които ще бъдат окончателно разкрити на 20 февруари. 

ВИДЕО: Проект за умен паркинг стартира в Бургас

Когато по-рано тази година стартирахме съвместния проект УМЕН ГРАД с VIVACOM, изобщо не предполагах колко неща се случват в България…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer