Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниXiaomi Mi MIX 2S може да е първият обявен смартфон с чипсета Snapdragon 845

Xiaomi Mi MIX 2S може да е първият обявен смартфон с чипсета Snapdragon 845

1325
Написана от  nixanbal 30 януари 2018
Xiaomi Mi MIX 2S може да е първият обявен смартфон с чипсета Snapdragon 845

Остава по-малко от месец до MWC 2018 в Барселона, когато се очаква Xiaomi да не представя новия си топмодел Mi 7, но пък според слуховете китайците ще обявят друг не по-малко вълнуващ модел. Става въпрос за Mi MIX 2S, който е продължение на серията смартфони с безрамкови екрани. Нова информация сочи, че това може да е първият обявен апарат с премиум чипсетa Snapdragon 845

За да успее Xiaomi да изпревари Samsung с техния Galaxy S9 и да бъде първа с анонса на смартфон със Snapdragon 845, компанията ще трябва да организира премиера преди самия MWC 2018.

Припомням ви, че S9 и S9+, които също ще имат версия с премиум чипсета на Qualcomm, ще бъдат показани на 25 февруари - в навечерието на конгреса. 

Освен информацията за новия чипсет нямаме детайли около Xiaomi Mi MIX 2S. Името с просто добавяне на индекс S обаче подсказва, че няма да става дума за сериозен ъпгрейд, а и Mi MIX 2 се появи само преди няколко месеца - през септември 2017 г.

Може би обаче промените ще са достатъчно важни, за да привлекат голям брой нови фенове, както се случи при OnePlus и обновения 5T. 

Приложение за спортни фенове с добавена реалност спечели adidas Hackathon: Sofia

Приложение, което използва добавена реалност и цели да направи изживяването на спортните фенове още по-вълнуващо, спечели хакатона на adidas в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer