Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниXiaomi Mi MIX 2S ще предлага 5.99" безрамков дисплей, 8 GB RAM и Snapdragon 845

Xiaomi Mi MIX 2S ще предлага 5.99" безрамков дисплей, 8 GB RAM и Snapdragon 845

2997
Написана от  nixanbal 11 февруари 2018
Xiaomi Mi MIX 2S ще предлага 5.99" безрамков дисплей, 8 GB RAM и Snapdragon 845

Вече излезе информация, че MI MIX 2S ще бъде фокусът за Xiaomi по време на MWC 2018 в края на февруари. Чухме дори, че това може да е първият обявен смартфон с новия премиум чипсет Snapdragon 845. Сега нова порция детайли разкрива още от спецификациите, а също така получаваме изображения на корпуса му. 

Xiaomi MI MIX 2S изглежда ще предлага 5.99" дисплей с почти изцяло изчезнали рамки. Това е третото поколение на този екран от Xiaomi, като този път камерата за селфита ще бъде заложена в горния десен ъгъл. Супер нетипичен дизайн, но пък може да се окаже удобен вариант. 

За конфигурацията се говори, че ще предлага Snapdragon 845, цели 8 GB RAM, 256 GB вградена памет, двойна 12 МР камера с оптична стабилизация и нещо очаквано отдавна - скрит в дисплея скенер за пръстови отпечатъци. 

Mi-mix-2s-specs-leak

Надявам се моделът да се появи на MWC 2018 в Барселона, така че да имам възможност да го видя на живо и да ви го представя в снимки и видео тук. 

Умен град: Видеонаблюдението във Враца и как попаднах в РПУ-то

Знаете ли, че в този град през последната година са заловили телефонни престъпници и контрабандни цигари, успели са да спрат…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer