Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниXiaomi Mi MIX 3 ще залага на впечатляващ дисплей без никакви рамки

Xiaomi Mi MIX 3 ще залага на впечатляващ дисплей без никакви рамки

2267
Написана от  nixanbal 05 юли 2018
Xiaomi Mi MIX 3 ще залага на впечатляващ дисплей без никакви рамки

Смартфоните MI MIX на Xiaomi са едни от първите, поели по пътя на фините рамки, а следващото устройство от серията изглежда ще направи нова малка революция в тази посока. MI MIX 3, както се очаква да се нарича новият модел, не само няма да има ноч, но и ще загуби брадичката под екрана си. 

След като наскоро се появи тийзър изображение, което подсказва, че MI MIX 3 ще има изскачаща от горната част на корпуса камера, сега виждаме и снимки, за които се предполага, че показват предната част на модела. 

Xiaomi-Mi-Mix-3-leak

От тях става ясно, че апаратът ще има изцяло безрамков дисплей, като дори проблемната досега брадичка ще отпадне от дизайна - точно както при iPhone X. Xiaomi обаче няма да залага на ноч, което налага изнасянето на предната камера във въпросния изскачащ модул, а говорителят ще бъде в рамката на екран. 

Разбира се, не е сигурно дали тези кадри тук са автентични и точно такъв дизайн ли ще има MI MIX 3 на Xiaomi, но скоро би трябвало да разберем. 

Казуо Хирай слиза от поста главен изпълнителен директор на Sony, поема го финансовият директор

Sony обяви, че Казуо Хирай слиза от поста на главен изпълнителен директор и вече ще бъде председател на компанията. Длъжността…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer