Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниXiaomi Mi MIX 3 ще залага на впечатляващ дисплей без никакви рамки

Xiaomi Mi MIX 3 ще залага на впечатляващ дисплей без никакви рамки

2864
Написана от  nixanbal 05 юли 2018
Xiaomi Mi MIX 3 ще залага на впечатляващ дисплей без никакви рамки

Смартфоните MI MIX на Xiaomi са едни от първите, поели по пътя на фините рамки, а следващото устройство от серията изглежда ще направи нова малка революция в тази посока. MI MIX 3, както се очаква да се нарича новият модел, не само няма да има ноч, но и ще загуби брадичката под екрана си. 

След като наскоро се появи тийзър изображение, което подсказва, че MI MIX 3 ще има изскачаща от горната част на корпуса камера, сега виждаме и снимки, за които се предполага, че показват предната част на модела. 

Xiaomi-Mi-Mix-3-leak

От тях става ясно, че апаратът ще има изцяло безрамков дисплей, като дори проблемната досега брадичка ще отпадне от дизайна - точно както при iPhone X. Xiaomi обаче няма да залага на ноч, което налага изнасянето на предната камера във въпросния изскачащ модул, а говорителят ще бъде в рамката на екран. 

Разбира се, не е сигурно дали тези кадри тук са автентични и точно такъв дизайн ли ще има MI MIX 3 на Xiaomi, но скоро би трябвало да разберем. 

HTC U11+ предлага 6" дисплей с тънки рамки, солидна батерия и Android 8.0 Oreo

HTC представи днес очакваната подобрена и уголемена версия на флагмана си U11. Новият HTC U11+ предлага по-вълнуващ дисплей с тънки…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer