НачалоНовиниXiaomi показа първи снимки със 108 МР камера на Mi Note 10

Xiaomi показа първи снимки със 108 МР камера на Mi Note 10

2825
Написана от  nixanbal 31 октомври 2019
Xiaomi показа първи снимки със 108 МР камера на Mi Note 10

Преди няколко дни стана дума за очаквания на 5 ноември в Китай Xiaomi Mi CC9 Pro, който ще има 5 камери, една от които със 108 МР сензор. Днес стана ясно, че международната версия на модела под името Mi Note 10 ще излезе на пазара на 14 ноември.

Информацията идва от полската страница на Xiaomi, която разкрива датата 14 ноември, а тя вероятно ще бъде валидна и за останалите европейски страни. 

От Xiaomi Mi Note 10 очакваме да има 5 камери на гърба си, като една от тях ще използва 108 МР сензор на Samsung, а друга 12 МР ще осигурява 5-кратен оптичен зуум. Тъкмо снимки с тези две камери бяха споделени в социалните мрежи от китайската компания, макар и не в оригинален размер. 

Xiaomi Mi Note 10

Останалите три камери са 20 МР със супер широк обхват от 117 градуса, 2 МР макро камера и 2 МР дълбочинен сензор. Има и две двойни LED светкавици, което е интересно. 

За характеристиките на модела се очаква да включват още 6.47" OLED дисплей с Full HD+ резолюция и извивки в двете страни, чипсет Snapdragon 730G, до 8 GB RAM и огромна батерия (споменава се 5260 mAh) с 30 W бързо зареждане.

Официалната премиера очакваме скоро, така че дали всичко това отговаря на действителността - ще разберем до дни. 

ВИДЕО: "Вело Бургас" е още едно парче в пъзела на умния град

Знаете ли, че в Бургас е възможно да наемете велосипед с SMS, след което местоположението на колелото винаги може да…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer