Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниXiaomi Redmi Note 4 също влиза в магазините на Мтел

Xiaomi Redmi Note 4 също влиза в магазините на Мтел

2686
Написана от  nixanbal 08 септември 2017
Xiaomi Redmi Note 4 също влиза в магазините на Мтел

Наскоро Мтел пусна в магазините си първи смартфон от марката Xiaomi, а сега добавя още един. Става въпрос за позиционирания в средния клас Redmi Note 4, който ще бъде достъпен на цени, започващи от 119.99 лв. договор. 

Xiaomi Redmi Note 4 разполага с 5.5" Full HD дисплей, чипсет Snapdragon 625, 4 GB RAM, 64 GB вградена памет + microSD слот, 13 МР основна и 5 МР предна камера, както и 4100 mAh батерия. 

Мтел ще продава Redmi Note 4 от следващата седмица (11 септември), като цените ще започват от 7.99 лв. на месец при 2-годишен лизинг или 119.99 лв. в брой с договор за тарифен план Мтел без граници 3XL с Екстра нет+. Поздравления за името на плана, между другото! 

От телекома обещават скоро да пуснат още модели с китайската марка. 

Междувременно Xiaomi представи тази седмица първия си смартфон с чист Android - Mi A1, за който обяви, че ще се продава и в България. Да се надяваме, че скоро ще видим и него на пазара, при това от всички оператори.

Новата рубрика на nixanbal тръгва по улиците на Умния град

Умен дом, умен град, самоуправляващи се автомобили, интернет на нещата, 5G. Това са пет от ключовите теми, които доминираха конференциите…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer