Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниXperia XZ и Xperia X Compact се появиха предпремиерно в сайта на Sony

Xperia XZ и Xperia X Compact се появиха предпремиерно в сайта на Sony

2725
Написана от  nixanbal 26 август 2016
Xperia XZ и Xperia X Compact се появиха предпремиерно в сайта на Sony

На 1-ви септември Sony ще покаже поне две нови устройства Xperia. Това става ясно от появилите се в сайта на компанията имена на два необявени смартфона - Xperia XZ и Xperia X Compact. 

За Xperia X Compact чухме за първи път вчера, когато @evleaks сподели в Twitter негово изображение. По всяка вероятност става дума за смартфон с удобни размери (около 4.7" екран), за който обаче нямаме друга информация.

Колкото до Xperia XZ - това име е ново, но не е изключено да е финалното название на появилия се по-рано модел Xperia XR.

Xperia XZ, обединяващ буквите от старата и новата серия смартфони на Sony, може би е онзи ъпгрейднат вариант на Xperia X Performance, за който чухме преди няколко седмици. 

Sony-Xperia-XR-leak-01

Sony-Xperia-XR-leak-04

А имената на двете устройства се появиха в официалния сайт на Sony за Чехия, така че е почти 100% гарантирано, че те съществуват и ще бъдат показани на изложението в Берлин следващата седмица. 

Дали това е всичко, което ще видим от Sony по отношение на смартфоните на IFA 2016 - скоро ще разберем. Nixanbal ще бъде на живо за поредна година, така че очкавайте всичко ново и в блога!

HTC U11+ предлага 6" дисплей с тънки рамки, солидна батерия и Android 8.0 Oreo

HTC представи днес очакваната подобрена и уголемена версия на флагмана си U11. Новият HTC U11+ предлага по-вълнуващ дисплей с тънки…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer