Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниЯсно изображение разкрива дизайна на OnePlus 7 Pro

Ясно изображение разкрива дизайна на OnePlus 7 Pro

1334
Написана от  nixanbal 03 май 2019
Ясно изображение разкрива дизайна на OnePlus 7 Pro

Тази седмица се появи пълен списък с характеристиките на OnePlus 7 и OnePlus 7 Pro, които очакваме официално на 14 май. Сега в мрежата беше разпространено и изображение, разкриващо дизайна на версията Pro от всеки ъгъл. 

Устройството изглежда много приятно и сякаш напомня на Galaxy S8, но с още по-фини рамки около дисплея. Това всъщност е постигнато с изнасяне на селфи камерата в изскачащ отгоре механизъм. 

Ключов елемент от дизайна на OP 7 Pro ще бъде 6.64-инчовият му Quad HD+ AMOLED дисплей с опреснителна честота от цели 90 Hz, което обещава супер гладки анимации и движения из интерфейса. 

От изображението тук се вижда и тройната камера, за която чухме, че ще залага на 48 МР стандартен сензор, на телеобектив с 3х оптичен зуум и на обектив със суперширок обхват. 

Screenshot 2019-05-03 at 8.18.23

Цената на този модел ще бъде около 749 евро за 8 GB RAM/256 GB вградена памет. Очаква се още версия с 12 GB RAM/256 GB памет за 819 евро, а може да видим и една идея по-достъпна опция с 6 GB RAM/128 GB памет за около 700 евро. 

Разбира се, ще се предлага и по-евтин OnePlus 7, който ще има двойна основна камера, няма да предлага толкова впечатляващ дисплей и селфи камерата ще бъде скрита в ноч. 

Умен град: Видеонаблюдението във Враца и как попаднах в РПУ-то

Знаете ли, че в този град през последната година са заловили телефонни престъпници и контрабандни цигари, успели са да спрат…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer