Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниYotaPhone 3 беше официално представен в руското посолство в Китай

YotaPhone 3 беше официално представен в руското посолство в Китай

983
Написана от  nixanbal 23 август 2017
YotaPhone 3 беше официално представен в руското посолство в Китай

Както беше обещано по-рано тази година - на бял свят се появи новият смартфон YotaPhone 3. Устройството продължава линията на моделите с два дисплея, като този път хардуерът е сякаш по-слаб, а целената аудитория - Китай и Русия. Любопитен факт, за който споделя една от малкото отразили събитието медии - премиерата се е състояла в руското посолство в Пекин. По-комунистическо от това - здраве му кажи!

YotaPhone 3 (YOTA3 в Китай) разполага с 5.5" Full HD AMOLED дисплей за основни задачи, а на обратната страна има 5.2" черно-бял e-ink екран. 

YotaPhone 3

Конфигурацията включва процесор от среден клас Snapdragon 625, 4 GB RAM, 64/128 GB вградена памет, 13 МР основна камера + 12 МР предна, както и 3200 mAh батерия. Операционната система е Android 7.0 Nougat. 

YotaPhone 3

Засега се знае, че през септември YotaPhone 3 ще се появи на китайския пазар на цена около $360 с 64 GB памет ($463 за 128 GB), а през ноември се чака и в Русия. Няма индикации, че ще го видим в България. 

Новата рубрика на nixanbal тръгва по улиците на Умния град

Умен дом, умен град, самоуправляващи се автомобили, интернет на нещата, 5G. Това са пет от ключовите теми, които доминираха конференциите…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer