Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниTази година Samsung може да обяви два модела Galaxy Note

Tази година Samsung може да обяви два модела Galaxy Note

1447
Написана от  nixanbal 04 април 2019
Tази година Samsung може да обяви два модела Galaxy Note

След като флагманите Galaxy S10 излязоха на пазара, очаквано, започва да се появява информация за следващите топ устройства на корейците. Според нова порция слухове тази година Samsung ще представи две версии на своя Galaxy Note. 

Информацията гласи, че ще видим "по-компактна версия на Note 10", което звучи странно, защото характерният за модела стилус изисква екран с голяма площ. И колкото и изкусителни да са компактните флагмани като Galaxy S10e, S-Pen просто не си пасва с тази концепция. 

Много вероятно е обаче производителят да представи нов Note с по-голям, а не по-малък дисплей. Това би означавало, че през август може да видим Note 10 със същия като досега 6.4" диагонал и още един Note 10 с 6.7" диагонал, какъвто Samsung предложи с Galaxy S10 5G. 

Информацията тук уж се базира на източници от доставчиците на Samsung, но на този етап би трябвало да я приемем като чиста спекулация и да не ѝ се доверяваме сляпо. 

Motorola: Виждаме смартфоните със сгъваеми дисплеи различно от Samsung и Huawei

Motorola признава смартфоните със сгъваеми дисплеи като една от ключовите тенденции в мобилните технологии през 2019 г. и след това,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer