Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниЗадават се големи промени в Gmail

Задават се големи промени в Gmail

1351
Написана от  nixanbal 12 април 2018
Задават се големи промени в Gmail

Уеб версията на Gmail скоро ще получи доста сериозен ъпдейт - както по отношение на интерфейса и оформлението, така и в посока нови функционалности. Информацията беше официално потвърдена и от Google, макар че за момента нямаме скрийншоти на това, което ни очаква. 

Според изпратената от Google информация до потребителите на пакета им услуги G Suite обновеният Gmail ще предлага по-свеж дизайн, бърз достъп до приложенията от G Suite (Google Calendar и други), офлайн поддръжка, Smart Reply в уеб версията, както и възможност за snooze на имейли, които да се появяват наново по-късно.

Новите възможности ще се появят първоначално за клиентите на G Suite, като част от програмата Early Adopter Program, но след това се очакват за всички потребители на Gmail. 

Би трябвало да научим още детайли и точни дати за пускането на новия Gmail по време на конференцията за разработчици Google I/O следващия месец.

Роумингът в ЕС отпада, но с колко МВ трафик ще разполагаме в чужбина?

Честит 15 юни! Денят, в който таксуването при роуминг в границите на Европейския съюз най-после получи дълго чакания рестарт. От…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer