Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниЗакупилите смартфон от серията Galaxy S10 през следващите 20 дни могат да спечелят Galaxy Watch Active

Закупилите смартфон от серията Galaxy S10 през следващите 20 дни могат да спечелят Galaxy Watch Active

1363
Написана от  nixanbal 16 септември 2019
Закупилите смартфон от серията Galaxy S10 през следващите 20 дни могат да спечелят Galaxy Watch Active

Samsung обяви, че ще раздаде 2500 броя от смартчасовника Galaxy Watch Active на клиентите, които закупят смартфон от серията Galaxy S10 през следващите 20 дни. Промоцията важи за покупка от който и да е официален търговски партньор на Samsung, като наградите ще бъдат разпределяни на случаен принцип. 

Кампанията касае моделите Galaxy S10, Galaxy S10+ и Galaxy S10e, а за да участвате в нея, трябва да сте закупили своето устройство в периода 16 септември - 6 октомври. 

След това, 15 дни след датата на активация на устройството, то трябва да бъде регистрирано в приложението Samsung Members, кликвайки върху информационния банер в секция "Benefits". От Samsung обясняват, че регистрацията трябва да се случи между 1 и 24 октомври, а на 25-ти в присъствието на нотариус ще бъдат изтеглени 2 500 клиенти, които успешно са активирали и регистрирали своето ново устройство в периода на промоцията и които ще получат като подарък Galaxy Watch Active.

Повече инфо и местата, от които можете да закупите официално смартфоните Galaxy S10, вижте тук - https://www.samsung.com/bg/s10promo/

Google прекъсва бизнес взаимоотношения с Huawei заради черния списък на Тръмп

След като тази седмица президентът на САЩ Доналд Тръмп добави Huawei към черния списък компании, с които страната не може…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer