Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниЗапочва втората кампания за потребителски тестове на телевизори Philips - ето как да участвате

Започва втората кампания за потребителски тестове на телевизори Philips - ето как да участвате

2946
Написана от  nixanbal 04 юли 2017
Започва втората кампания за потребителски тестове на телевизори Philips - ето как да участвате

TP Vision, които стоят зад телевизорите с марката Philips, обявиха старта на второто издание на националната кампания за тестове на смарт телевизори. Особеното на инициативата е, че не медиите, а вие, потребителите, можете да се включите, за да използвате и след това споделите впечатленията си от новите модели с Ambilight.

За да участвате, трябва да сте над 18, да живеете в границите на България, да се запишете тук https://testvai.tv и да сте готови да направите ревю във видео формат.

Screen Shot 2017-07-04 at 11.26.06 PM

При регистрацията има и специално поле, в което в свободен текст можете да убедите журито, че точно вие трябва да сте един от 10 избрани тестващи. Понеже искрено вашият nixanbal е част от тричленното жури (И ТОЗИ ПЪТ), ще ви посъветвам тук да бъдете креативни, но и отговорни към обещанията си.

Philips PUS7502  2

В тестовете ще участват най-новите смарт телевизори Philips с любимата ми Ambilight от серии 6000 и 7000 (модели 55PUS7502, 49PUS6482, 43PUS6412 и 43PUS6262), които предлагат Ultra HD резолюция и се базират на Android TV (без последният).  

Така че ако имате желание да разцъкате нов модел смарт телевизор Philips, за да проверите как Ambilight ще озари дома ви, а и няма да имате нищо против той да си остане у вас и след това - запишете се тук https://testvai.tv до 23 юли 2017 г.

Припомням ви, че TP Vision организира такава мащабна кампания с потребителски тестове на смарт телевизори Philips за първи път в края на 2015 г. Тогава имаше стотици регистрирани участници и за щастие днес започва второто издание на инициативата.

Първо по Дарик #251: Представяне на Razer Phone

Здравейте с брой 251 на технологичната рубрика на nixanbal в Дарик радио! Тази сряда сутрин с Мишо Дюзев показахме в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer