НачалоНовиниЗапочват предварителните поръчки на Xiaomi Mi 10 - идва в комплект с безжични слушалки

Започват предварителните поръчки на Xiaomi Mi 10 - идва в комплект с безжични слушалки

1891
Написана от  nixanbal 13 април 2020
Започват предварителните поръчки на Xiaomi Mi 10 - идва в комплект с безжични слушалки

Xiaomi представи в Европа новите си смартфони Mi 10 в края на март, а от днес в България започват предварителните продажби на един от тях. Топмоделът Mi 10 ще се предлага у нас на цена от 1599 лв., а първите клиенти ще го получат в комплект с безжични слушалки на същия производител. 

Xiaomi Mi 10 може да се поръча предварително от днес, 13 април, до 10 май, като само заявилите го в този период ще получат апарата в пакет с безжичните слушалки Mi True Wireless Earbuds. Възможно е да има ограничение на бройките. 

Смартфонът ще се продава във версия с 8 GB RAM и 128 GB вградена памет, която ще струва 1599 лв. без договор. Ще има наличен вариант и с 8 GB RAM и 256 GB на цена 1649 лв. без договор. 

Цветовете в България ще са сиво и зелено. 

Xiaomi Mi 10

Всички предварителни поръчки ще бъдат доставени до клиентите до 15 май, а директните продажби по магазините, вече без безжични слушалки в комплекта, започват на 11 май. 

Xiaomi Mi 10 ще се предлага от операторите А1 и Теленор, а също и в големите вериги магазини за техника - Зора, Технополис и други. 

Позиционираният малко по-нагоре Xiaomi Mi 10 Pro би трябвало да се появи у нас по-късно през май, но повече информация за него ще имаме след няколко седмици.

На живо от световната премиера на Samsung Galaxy S10e, S10 и S10+

Здравейте от Tobacco Dock тук в Лондон, където Samsung току-що представи новите си смартфони от серията Galaxy S10. Основните модели…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer