НачалоНовиниЗапочват предварителните поръчки на Xperia XZ Premium + подарък слушалки (само в Технополис)

Започват предварителните поръчки на Xperia XZ Premium + подарък слушалки (само в Технополис)

1810
Написана от  nixanbal 15 май 2017
Започват предварителните поръчки на Xperia XZ Premium + подарък слушалки (само в Технополис)

Sony обяви, че започват обещаните предварителни поръчки на новия им премиум флагман Xperia XZ Premium. Устройството може да бъде поръчано още от днес в магазините Технополис, като клиентите ще получат и подарък безжични слушалки с технология за цифрово шумопотискане Sony h.ear on, чиято стойност е 599 лв. 

Офертата с подаръка слушалки Sony h.ear on изглежда ще бъде валидна само за предварителните поръчки от Технополис, а не както беше първоначалната информация - почти във всички оператори и магазини. Това обаче не означава, че останалите търговци впоследствие няма да имат сходна оферта със слушалки. Оставаме в очакване на новини.

Подаръка към Sony Xperia XZ Premium ще получат всички, заявили интереса си към смартфона в Технополис в периода 15 май - 31 май. Има и ограничение в количествата, което не се назовава, но да се надяваме, че слушалки ще има за всички.

Xperia XZ Premium вече е в сайта на веригата магазини, като цената му е 1479 лв. и е наличен в двата цвята - черно и огледалносребристо. 

От сайта на Технополис научаваме, че доставките започват на 6 юни, когато вероятно ще видим апарата и във всички останали магазини. 

Официална премиера на Huawei Mate 10 и Mate 10 Pro - изкуствен интелект, тънки рамки и подобрени камери Leica

Здравейте от Олимпийския парк в Мюнхен, където току-що Huawei представи новите си топмодели от серията Mate 10. Тази година компанията…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer