НачалоНовиниЗапочват предварителните продажби на Huawei P9, цената е 1099 лв.

Започват предварителните продажби на Huawei P9, цената е 1099 лв.

7914
Написана от  nixanbal 21 април 2016
Започват предварителните продажби на Huawei P9, цената е 1099 лв.

Представеният на 6-и април Huawei P9, който беше и фокус в последния епизод на TECHDRIVE, скоро излиза в България. Смартфонът ще бъде по магазините у нас следващата седмица, но още сега започват предварителните поръчки. 

Голямата новина от днес всъщност не е кой ще продава новия флагман на китайците, а точната му цена. Както nixanbal.com писа при премиерата на смартфона - цената ще е по-ниска от обявената за Европа 600 евро и българските търговци вече потвърдиха 1099 лв. без обвързване с договор. 

От днес започват предварителните поръчки в големите вериги за техника, както и при два от операторите - Мтел и VIVACOM. Продажбите стартират на 28-ми, като тогава и Теленор ще има устройството в каталога си. 

Huawei P9 + батерия

Единствено при Мтел стават ясни цените с договор, започващи от 699 лв. И при червените, и при VIVACOM пък е интересно, че 20 от заявилите интереса си към P9, съответно в този и този сайт и закупили устройството при излизането му, ще получат като подарък - преносима батерия Huawei AP006 с капацитет 4800 mAh. 

Поне засега Huawei P9 ще се продава у нас само в тъмносиво и сребристо. 

На места в 4G LTE мрежата на Мтел скоростите ще достигат 260 Mbps

4G LTE мрежата на Мтел стартира официално от днес, но някои от вас вероятно още вчера са успели да се…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer