Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниЖената чудо Гал Гадот е супергероят, на когото Huawei ще разчита за проникване на американския пазар

Жената чудо Гал Гадот е супергероят, на когото Huawei ще разчита за проникване на американския пазар

2511
Написана от  nixanbal 11 януари 2018
Жената чудо Гал Гадот е супергероят, на когото Huawei ще разчита за проникване на американския пазар

Оказва се, че Huawei няма да има лесен достъп до стотиците милиони потребители в САЩ, тъй като преговорите им с операторите в страната пропаднаха в последния момент. Въпреки това китайският производител е решен да не изоставя мечтата си за проникване на този пазар и по пътя към целта си ще разчита на Жената чудо Гал Гадот. 

Изигралата супергероя Wonder Woman израелска актриса, която също като Huawei има трудно за изговаряне име в Щатите, беше наета от смартфон компанията като Chief Experience Office, или нещо като главен директор по изживяването. 

Ролята ѝ за Huawei вероятно ще бъде нищо повече от имиджова, като Гадот вече се появи в промо клип за Mate 10 Pro и обеща да я виждаме в нови реклами, в които да обяснява как смартфонът подобрява живота ѝ. 

HuaFans take a look, Gal Gadot The Huawei #ChiefExperinceOfficer.

Posted by Huawei Sunway Carnival Mall on Tuesday, 9 January 2018

 

Има заигравка и с името - "запомнете - произнася се WOW WAY... и Гадот", казва в края на видеото Жената чудо. 

А дали Гадот ще успее да привлече достатъчно погледи на американските потребители върху Huawei - предстои да разберем в следващите месеци. 

Припомням ви, че Huawei вече имаше за свое рекламно лице актьора зад последните филми за Супермен, а също и Скарлет Йохансон, позната като Черната вдовица от комикс вселената на Marvel. 

Продажбите на Mate 10 Pro в САЩ започват през февруари и ще са през каналите на Best Buy, Amazon, Microsoft, Newegg и B&H Photo. 

Умен град: Видеонаблюдението във Враца и как попаднах в РПУ-то

Знаете ли, че в този град през последната година са заловили телефонни престъпници и контрабандни цигари, успели са да спрат…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer