НачалоНовиниЕксклузивно: 35 снимки на Sony LT30p Mint, вероятно Xperia T

Ексклузивно: 35 снимки на Sony LT30p Mint, вероятно Xperia T

43527
Написана от  nixanbal 07 август 2012
Ексклузивно: 35 снимки на Sony LT30p Mint, вероятно Xperia T

Още през юли nixanbal.com беше първият сайт, разпространил снимки, направени с 13-мегапикселовата камера на Sony LT30p Mint. Днес официалната премиера на устройството е съвсем близо до нас, а аз се радвам да ви представя голяма галерия с цели 35 снимки на смартфона, който вероятно ще излезе на пазара като Sony Xperia T.

4.6" HD дисплей (на места се посочва 4.3", но ще разберем с точност при анонса - явно никой не го е премерил с линия), Snapdragon S4, 1 GB RAM и 16 GB вградена памет + microSD слот, 13 МР камера и NFC са само някои от акцентите в списъка спецификации на Sony Mint, а всички детайли вероятно ще научим на 29 август. Тогава Sony подготвя специално събитие, на което очакваме нови устройства 2 дни преди изложението IFA в Берлин. 

И така, няколко седмици преди официалната премиера - вижте галерията с 35 снимки на предполагаемия Xperia T. Обърнете внимание на снимките на интерфейса - ще видите някои от уиджетите и други детайли, за които ви разказах в този пост.

4K мониторът Samsung S27A800 и защо се спрях на него

Преди няколко седмици организирах в импровизираното си студио, в което снимам видео ревютата за nixanbal.com, малък кът за работа. Идеята…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer