MWC 2023: Най-важните принадлежности за оцеляване на конгреса в Барселона

3676
Написана от nixanbal 27 февруари 2023

Здравейте от Барселона и Mobile World Congress (Световния мобилен конгрес), където съм на живо за 12-а поредна година! Това е най-важното и най-вълнуващото събитие не само лично за мен, но и за цялата мобилна индустрия, като то винаги е сцена за ключови анонси на нови устройства, технологии и иновации. Този път очакваме премиери от Xiaomi, Oppo, Realme, Honor, CAT, TCL, HMD Global и други, а в nixanbal.com и в YouTube.com/nixanbal ще можете да проследите най-важните новини и срещите ми с всички тези смартфони. Преди официалния старт на MWC 2023 обаче е време за традиционния материал с най-важните принадлежности за оцеляване на конгреса в Барселона, с който се опитвам да ви потопя в цялото изживяване още от самото начало.

Без събитие през октомври - новите лаптопи и таблети на Apple ще бъдат обявени без много шум

1560
Написана от nixanbal 26 септември 2022

Apple може да отмени плановете си за събитие през октомври и вместо това да представи очакваните си нови продукти с прессъобщения в сайта си. Това твърди Марк Гърман, който посочва, че все пак има шанс компанията да промени намеренията си, но на този етап по-скоро клони към пропускане на шумния анонс. 

Най-голямото изложение за потребителска електроника IFA 2021 в Берлин се отменя заради COVID-19

1511
Написана от nixanbal 19 май 2021

Организаторите на най-голямото изложение за потребителска електроника в Европа обявиха, че тази година то няма да се проведе. Причината е несигурностите около продължаващата криза с COVID-19, но надеждата е, че IFA в Берлин ще се завърне през 2022 г.

COVID-19 продължава да отменя големи технологични събития и през 2021 г.

1223
Написана от nixanbal 28 юли 2020

След като заради COVID-19 технологичните събития отпаднаха от календара за 2020-а, това изглежда ще продължи да се случва и през 2021 г. Традиционното провеждане на изложението CES 2021 в Лас Вегас току-що беше отменено, а организаторите обещават онлайн формат. 

ТОП 5 на 2017: Най-важните телеком събития в България

6987
Написана от nixanbal 24 декември 2017

В края на всяка година в nixanbal.com ви предлагам поредицата ТОП 5, която отличава най-добрите, най-вълнуващите и най-значимите устройства, събития и иновации от света на телекомуникациите и новите технологии. През 2017-а селекцията има своето 5-о издание, а първият материал този път е посветен на най-важните телеком събития, които се случиха през последните 12 месеца и които пряко засягат нас като потребители.

На 23-и октомври очакваме и освежена версия на 9.7-инчовия iPad

5704
Написана от nixanbal 20 октомври 2012

На 23-и октомври Apple подготвя новото си голямо събитие за тази година и гвоздеят на вечерта там очакваме да бъде iPad mini - умалена и по-евтина версия на най-популярния таблет в света. Заедно с него обаче слуховете ни подгряват за още няколко премиери, макар и не толкова сериозни.

Google официално обяви събитие за 29-и октомври, очакваме смартфон Nexus

6859
Написана от nixanbal 18 октомври 2012

Google разпрати официални покани до медиите в САЩ, където в Ню Йорк на 29-и октомври ще се проведе специалното им събитие, посветено на Android. Без да е необходимо потвъждение, сигурно е да заложим, че на тази дата ще видим премиерата на новия смартфон LG Nexus 4. Въпросът е ще има ли други новини?

Шампионат на Nokia по игра на Angry Birds

21835
Написана от nixanbal 06 октомври 2012

След като превзеха телефоните ни, ядосаните пилета започнаха инвазия по градовете в България с единствената цел да открият най-заклетия геймър и да го изпратят на Карнавала в Рио де Жанейро.

Националният шампионат по Angry Birds бе предвождан от Nokia и след като цяло лято обикаля страната, на 31 август в София се състоя големият финал, където стана ясен победителят.

HTC с голяма премиера утре, очакваме смартфони с Windows Phone 8

5836
Написана от nixanbal 18 септември 2012

Утре, 19 септември, е поредното голямо технологично събитие за месеца и този път под прожекторите са HTC. В Ню Йорк компанията ще представи един или повече нови продукти, като не е изкючено да видим такива под различни операционни системи и с различни формфактори - смартфони и таблети. Още днес обаче HTC пусна във Facebook групата си изображение на мистериозно устройство и веднага подпали спекулациите какво може да е то.

LG и Qualcomm с общо събитие на 19 септември, очакваме мощния Optimus G

5525
Написана от nixanbal 14 септември 2012

LG ни подготвяше за премиерата на Optimus G с клипове и малки подсказки какво ще ни предложи той, а когато официално го представи на 28 август, очакванията ни бяха напълно оправдани. Смартфонът обаче тепърва ще дефилира под прожекторите и южнокорейците заедно с Qualcomm са насрочили ново събитие за 19 септември, когато вероятно ще разкрият подробности за устройството и супермощния му чипсет - Snapdragon S4 Pro.

Страница 1 от 6

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer