НачалоНовиниАко купите Samsung Galaxy S III от VIVACOM, получавате Bluetooth хендсфри

Ако купите Samsung Galaxy S III от VIVACOM, получавате Bluetooth хендсфри

3243
Написана от  nixanbal 08 май 2012
Ако купите Samsung Galaxy S III от VIVACOM, получавате Bluetooth хендсфри

ОК, ето нещо по-вълнуващо на тема "предварителни поръчки" на смартфони и в България. VIVACOM току-що обявиха, че ако се запишете с тази форма и след това купите Samsung Galaxy S III от тях, ще получите като подарък Bluetooth хендсфри. Смартфонът днес ще бъде представен в магазин на М-Тел, но ще влезе в продажба към края на месеца, когато го очаква и оранжевият оператор. 

Хендсфрито е на Samsung и е моделът HM1200, чиято цена иначе е около 55 лв. Има условие обаче, че само първите 200 записали се във формата по-горе и след това закупили Galaxy S III при излизането му, ще получат подаръка.

Една слушалка не е кой знае какво, но най-после някой обръща внимание на това - защо иначе ще се записвате при този или онзи оператор, като това дори не означава, че купувате смартфона? И защо да го купите точно от този оператор, ако другият ви предлага бонус при предварителна заявка? Надявам се тепърва да има все по-интересни оферти от нашите телекоми и особено при премиери на хай-енд устройства, да привличат интереса на потребителите и с нещо екстра.

Във Великобритания например онлайн магазин пусна промоция за предварителна поръчка на Samsung Galaxy S III, като първите клиенти получаваха като подарък таблета Samsung Galaxy Tab 10.1.

Xiaomi 12T Pro дебютира с 200 МР камера и мощния Snapdragon 8+ Gen 1

Xiaomi представи днес новите си смартфон от висок клас в серията 12T, в която влизат Xiaomi 12T и Xiaomi 12T…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer