НачалоИграчкиБялата версия на Nokia Lumia 800 излиза още този месец

Бялата версия на Nokia Lumia 800 излиза още този месец

4184
Написана от  nixanbal 06 февруари 2012
Бялата версия на Nokia Lumia 800 излиза още този месец

Още в края на месец февруари потребителите от някои страни ще могат да си купят новата бяла версия на Nokia Lumia 800, която финландците обявиха днес. Смартфонът няма да се различава функционално от оригиналния модел и ще предлага 3.7“ AMOLED ClearBlack екран с лека извивка, 16 GB вградена памет, 1.4 GHz процесор, 8 МР камера с оптика Carl Zeiss и ще върви под операционната система Windows Phone Mango.

Новата бяла Nokia Lumia 800 ще има гланцов корпус, точно както и бялата версия на Nokia N9, а не матов, какъвто е при останалите цветови варианти. Смартфонът, разбира се, ще предлага гласовата навигация на Nokia Drive, а също и достъп до „над 55 000 приложения в Windows Phone Marketplace“, посочват от Nokia. 

700-nokia-lumia-800-white-video-screen

По информация на The Verge до края на февруари смартфонът в бяло ще се появи във Великобритания, Финландия, Германия, Русия, Италия, Швейцария и Полша, а през март Nokia ще го предложи и на други пазари.

Първият електромобил на Xiaomi се появи предпремиерно и изглежда страхотно

Преди две години и половина Xiaomi обяви, че започва да работи по първия си електрически автомобил и че първоначалната инвестиция…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer