НачалоНовиниВидео: Разходка с Nokia 808 PureView и кучето, което мрази жегата

Видео: Разходка с Nokia 808 PureView и кучето, което мрази жегата

6690
Написана от  nixanbal 22 юни 2012
Видео: Разходка с Nokia 808 PureView и кучето, което мрази жегата

Вече близо седмица Nokia 808 PureView е у мен и 41-мегапикселовата ѝ камера не остава на мира за повече от няколко минути - непрекъснато се улавям да щракам нещо, за да тествам качеството ѝ. Освен снимки, които ще ви покажа в следващите дни, записах и няколко видеоклипа във Full HD резолюция и реших да ви ги покажа. Записите са от вчера, направени след 20 часà в Южния парк в София, а този симпатичен голдър ретривър се казва Арго. Със сигурност вече добре го познавате от предишни фототестове в блога. Oказва се, че е страстен любител на речното корито...

В двата клипа съм снимал на максимална Full HD резолюция, като освен качествената картина, ще чуете и отличния запис на звук към нея. Nokia 808 PureView ползва новата технология Nokia Rich Recording, която дебютира в този модел, но в бъдеще ще я видим и при новите смартфони на Nokia.

Обърнете също внимание на приближението. Не, не е оптично, но качеството на картината остава почти непроменено, а преходът е изключително плавен и зумът става само с прокарване на палеца по дисплея. 

Второто видео е направено по-късно и слънцето вече не се вижда на хоризонта, особено в парка с дърветата. Ще видите как Nokia 808 PureView се справя при запис по здрач, а също и защо наричам Арго "локволюб".

Очаквайте още видеозаписи със смартфона, мнооого снимки с 41-мегапикселовата му камера, както и пълното му ревю!

5 НЕЩА за Motorola Moto G9 Plus

През септември Motorola представи един от най-интересните си смартфони за 2020 г. - Moto G9 Plus. Той не е толкова…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer