ВИДЕО: Ревю на Samsung Galaxy S21 FE

201
Написана от nixanbal 25 януари 2022

Galaxy S21 FE излиза само месец преди новата серия флагман смартфони на Samsung, но всъщност е част от предишната. И въпреки че зад това специално издание Fan Edition би трябвало да стои една идея по-ниско позициониран модел - този тук има доста объркващ списък характеристики и някои екстри, които дори го правят по-добър от Galaxy S21. Подробности и лични впечатления за Galaxy S21 FE ще ви разкажа в следващото видео...

ВИДЕО: Ревю на Google Pixel 6

1720
Написана от nixanbal 17 януари 2022

Това тук е първият смартфон от серията Pixel на Google, който получава детайлно ревю в канала на nixanbal. Да, причината, разбира се, е, че тези устройства продължават да не се предлагат официално в България, а и в редица други държави... Но новият Pixel 6 ми се стори толкова впечатляващ, особено за цената си, че реших да намеря начин и в крайна сметка се сдобих с него. В следващото видео ще ви разкажа впечатленията си от смартфона след няколкоседмично ползване, ще споделя с вас как се съпоставя той с конкуренцията на Apple, както и може ли да се използва в 5G мрежите на българските оператори.

ВИДЕО: Ревю на iPhone 13 Pro Max

3299
Написана от nixanbal 05 януари 2022

Отличен дисплей със 120 Hz опресняване, една от най-добрите камери на пазара и супер солидна батерия. Това накратко е iPhone 13 Pro Max. Детайли и лични впечатления след близо 3 месеца ползване на телефона ще ви разкажа на следващите редове, както и във видеото отгоре.

ВИДЕО: Ревю на Huawei Watch GT 3

1798
Написана от nixanbal 31 декември 2021

Huawei Watch GT 3 е новият по-достъпен смартчасовник на компанията, който върви под HarmonyOS и излиза на българския пазар в две версии - с 46 мм и 42 мм размер на тялото. Какво може и какво не може това устройство, както и какви са впечатленията ми след близо две седмици с него на китката ми - ще ви разкажа в следващите минути.

ВИДЕО: Какво трябва да знаете за b-box на Булсатком

15482
Написана от nixanbal 18 декември 2021

По-рано тази година Булсатком пусна новия си приемник b-box, който е интересен с това, че дава достъп до над 240 канала от IPTV услугата на доставчика, без сложен инсталационен процес и може да се използва навсякъде, където има интернет. Преди няколко седмици от оператора ми предоставиха b-box за тест у дома и в следващото видео ще ви разкажа подробности и впечатления от това, което предлага тази малка черна кутия, която между другото превръща екрана вкъщи в смарт телевизор с Android.

ВИДЕО: Ревю на Huawei MateView GT

895
Написана от nixanbal 14 декември 2021

Huawei навлиза в категорията на мониторите за геймъри с новия MateView GT, който в България се предлага отскоро във вариант с 27" и 34" диагонал. При мен от няколко дни е по-големият модел, който има ултрашироки пропорции и лека извивка, с която се стреми да потопи играчите по-сериозно в случващото се на екрана. Време е за подробностите.

ВИДЕО: Ревю на Lenovo Yoga Slim 7 Pro OLED

1009
Написана от nixanbal 12 декември 2021

1 кг и 310 грама - толкова тежи лаптопът Yoga Slim 7 Pro на Lenovo, който освен суперкомпактен и лек корпус предлага и впечатляващ 14" OLED дисплей. Подробностите ще ви разкажа на следващите редове и в по-горното видео.

ВИДЕО: Ревю на Xiaomi 11T Pro

1228
Написана от nixanbal 10 декември 2021

След като преди дни в nixanbal ви представих детайлно ревю на Xiaomi 11T, сега е време за неговата Pro версия. Xiaomi 11T Pro се различава от стандартния модел по само няколко характеристики, но пък бих казал, че те са ключови и трябва добре да ги обмислите при избора си между двата апарата. Надявам се със следващото видео да успея да ви помогна тъкмо с това решение.

ВИДЕО: Ревю на Realme GT Neo 2

986
Написана от nixanbal 08 декември 2021

GT Neo 2 е още един смартфон във високия среден клас от китайския бранд Realme, който става все по-популярен и в България. Устройството струва под 900 лв., като предлага солидна конфигурация и някои приятни екстри, при това в доста красив корпус.

Страница 1 от 32

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer