ВИДЕО: Ревю на Huawei FreeBuds Pro 2

686
Написана от nixanbal 03 август 2022

През лятото на 2022 г. Huawei представи FreeBuds Pro 2 - компактни безжични слушалки, които са най-добрите в каталога на компанията досега. Звукът им е чудесен, настроен в сътрудничество с френската компания за аудио технологии Devialet, а подробности за ключовите им функции и лични впечатления, ще ви разкажа в следващите минути...

ВИДЕО: Ревю на Bang & Olufsen Beoplay EX

1293
Написана от nixanbal 27 юли 2022

На пазара на компактните безжични слушалки в последните години стана доста пренаселено и за производителите сякаш е все по-трудно да създадат отличаващ се модел. Не и когато си Bang & Olufsen, оказва се. Датската компания е популярна от една страна с премиум електрониката си, а от друга - с уникални решения и в дизайна, и в технологиите. Такъв пример са новите им слушалки Beoplay EX, които, да, имат също толкова премиум цена, но ако тя отговаря на възможностите ви, това със сигурност е един от най-интересните модели на пазара.

ВИДЕО: Ревю на Honor Magic 4 Pro

995
Написана от nixanbal 23 юли 2022

Това може да ви прилича на топмодел от серията Mate на Huawei, но всъщност е най-новият флагман на отделената от тях преди близо 2 години и вече самостоятелна компания Honor. Honor Magic 4 Pro е позиционирано в най-високия клас, предлага супер богат списък екстри и напомпан хардуер, а в софтуерно отношение вероятно е важно да отбележа още отсега, че, да, идва с достъп до услугите и приложенията на Google.

ВИДЕО: 5 НЕЩА за Samsung Smart Monitor M5

2171
Написана от nixanbal 25 юни 2022

От няколко дни на бюрото ми е новият смарт монитор M5 на Samsung, който позволява да сърфирате в мрежата, да гледате видео в YouTube, филми в любимите си стрийминг платформи, да създавате и редактирате документи и още купища задачи, без изобщо да бъде свързан с компютър. На следващите редове и в по-горното видео, част от съвместната ни поредица WithGalaxy със Samsung, ще ви разкажа за петте най-важни неща, които трябва да знаете за Samsung Smart Monitor M5.

ВИДЕО: Ревю на Samsung Galaxy A53

907
Написана от nixanbal 20 юни 2022

Galaxy A53 е новият обещаващ модел в средния ценови сегмент на Samsung, който освен супер яка светлосиня версия предлага и солиден списък характеристики, включително рядко срещаната извън премиум сегмента висока защита от прах и вода. Ако вие използвате Galaxy A52 или A52s 5G от миналата година - по-скоро ви съветвам да пропуснете този модел. За всички останали, търсещи солидно устройство с цена около 800 лв. - време е за детайлното ревю на Samsung Galaxy A53.

ВИДЕО: Ревю на Xiaomi Buds 3T Pro

705
Написана от nixanbal 17 юни 2022

Xiaomi Buds 3T Pro са компактни безжични слушалки с приятен дизайн, добър звук и активна изолация на околния шум, които струват около 250 лв. Доста атрактивна цена за подобно устройство. На следващите редове и в по-горното видео ще ви разкажа подробности и ще споделя повече за опита ми от ползването на този модел през последните седмици.

ВИДЕО: Премиера на Vivo X80 Pro

1544
Написана от nixanbal 15 юни 2022

На специално събитие на живо в Берлин днес Vivo представи новия си премиум смартфон X80 Pro за европейския пазар. Смартфонът вече е у мен, а на следващите редове и в по-горното видео ще споделя в вас някои акценти от характеристиките на устройството, както и кога и на каква цена да го очакваме в България.

ВИДЕО: Ревю на Huawei Watch GT 3 Pro

2375
Написана от nixanbal 13 юни 2022

Все по-богати възможности за следене на активностите и здравните показатели, популярният дълъг живот на батерията, премиум изработка и за първи път в смарт часовник на Huawei - възможност за правене на електрокардиограма. Това са акцентите от новия модел Watch GT 3 Pro на Huawei, който от няколко седмици е на китката ми и за който дойде време да ви разкажа подробности и лични впечатления!

ВИДЕО: Ревю на Oral-B iO9

2425
Написана от nixanbal 11 юни 2022

Електрическите четки за зъби отдавна започнаха да изместват конвенционалните, а технологичните иновации отключиха сякаш безгранично поле за развитие на тази продуктова категория. Последният чудесен пример за това е моделът iO9 на Oral-B, която използвам от няколко седмици, като част от съвместната ни кампания с бранда. iO9 има мощно магнитно ядро, чиято сила е концентрирана към влакната на четката, разполага с LED индикатор за силата на натиска, смартфон приложение и нещо, което виждам за първи път в подобен продукт - цветен дисплей.

Страница 1 от 36

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer