ВИДЕО: Ревю на Xiaomi 12T

322
Написана от nixanbal 30 ноември 2022

Преди няколко дни ви разказах в детайли за Xiaomi 12T Pro, който е най-актуалният модел от висок клас на компанията и първият ѝ смартфон с 200 МР камера. Днес обаче ще си поговорим за Xiaomi 12T - смартфон с много сходен дизайн и спецификации, но и някои важни разлики, включително камерата, която тук "едва" 108 МР.

ВИДЕО: Ревю на Lenovo ThinkPad Z13 Gen 1

790
Написана от nixanbal 22 ноември 2022

ThinkPad Z13 Gen 1 e лаптоп от емблематичната серия на Lenovo, който обаче идва с малко по-различен дизайн от досегашните модели в нея. Какво предлага това компактно устройство и за кого би било подходящ избор, ще ви разкажа на следващите редове и във видеото по-горе.

ВИДЕО: Ревю на Huawei Mate 50 Pro

979
Написана от nixanbal 15 ноември 2022

Супер издръжливо стъкло върху дисплея, атрактивен дизайн с гръб от синтетична кожа и най-добрата камера според DxOMark. Това накратко е Huawei Mate 50 Pro, а детайлите за един от наистина най-интересните модели в момента ще ви разкажа на следващите редове и в по-горното видео.

ВИДЕО: Ревю на Xiaomi 12T Pro

1077
Написана от nixanbal 11 ноември 2022

Xiaomi и тази година е сред пионерите на пазара, които вдигат границата на максималния брой мегапиксели в камерата на смартфона си до невероятно звучащите 200 МР. Да, Xiaomi 12T Pro е едно от първите устройства с толкова много пиксели в сензора на основната си камера, а в следващите минути ще ви разкажа подробности и лични впечатления за него, както и как се съпоставя с останалите модели от висок клас на компанията.

ВИДЕО: Ревю на Sony SRS-XE300

929
Написана от nixanbal 30 октомври 2022

Преносимите говорители на Sony идват в най-различни размери и форми, като у мен вече два месеца е ето този симпатяга в цвят nixanbal и най-после дойде време за детайлното му ревю. Това е Sony SRS-XE300 - високоговорител със супер издръжлива батерия, висока защита от прах и вода и може би най-важното - мощен звук, разпространяван в широк периметър.

ВИДЕО: Ревю на ултраширокия 34” монитор LG 34WN780-B

1480
Написана от nixanbal 21 октомври 2022

LG 34WN780-B е 34-инчов монитор с ултраширок екран с пропорции 21 към 9, който най-общо казано е създаден за работа. Използвам го вече няколко седмици и на следващите редове и в по-горното видео ще ви разкажа как той се вписа в моя работен процес и за какъв тип потребители би бил подходящ избор.

ВИДЕО: Ревю на Huawei nova 10 Pro

1899
Написана от nixanbal 07 октомври 2022

Huawei nova 10 Pro е смартфон с тънко и бляскаво тяло, има супер бързо зареждане и способна 60 МР селфи камера, която идва с купища екстри и прави телефона подходящ за влогъри. Това са само акцентите, а подробности ще ви разкажа на следващите редове и в по-горното видео.

Един ден със сгъваемия Samsung Galaxy Z Fold4

2072
Написана от nixanbal 30 септември 2022

Преди седмица се върнах от лятната си ваканция, която организирахме в края на сезона, за да можем да удължим топлите слънчеви дни с още няколко на гръцките брегове. Въпреки че почивах, по време на тази седмица ми се налагаше и да свършвам някои задачи, включително писане и качване на съдържание в сайта. Заради това реших да направя експеримент и да взема със себе си Galaxy Z Fold4 - смартфонът с голям сгъваем дисплей на Samsung, за който в по-горното видео ще ви разкажа как успя да се впише в ежедневието ми и кои негови функции използвах най-често.

ВИДЕО: Ревю на 5G таблета Lenovo Tab P12 Pro

942
Написана от nixanbal 15 септември 2022

Android таблетите, които с допълнителните си клавиатури умело се превръщат в алтернативи на лаптопите, стават все повече, а този модел на Lenovo има и още едно ключово предимство - 5G свързаност. Какви са останалите му характеристики, извън възможността да е винаги свързан към интернет - ще ви разкажа в следващите минути...

Страница 1 от 37

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer