Xiaomi 14 е компактен флагман със способна камера Leica

861
Написана от nixanbal 01 юни 2024

Xiaomi 14 е супер компактен и стилен смартфон от висок клас, който има солидна конфигурация и камера, разработена с подкрепата на Leica. Моделът е добра алтернатива в удобен размер на премиум флагмана Xiaomi 14 Ultra, а в следващите минути ще ви разкажа за важните акценти от устройството, както и за кого би било подходящ избор.

Ревю на Huawei Pura 70 Ultra

2411
Написана от nixanbal 31 май 2024

Huawei получи най-висока оценка за камерата на Pura 70 Ultra, а аз реших да го използвам като основен фотоапарат за снимки при едно от последните си пътувания. Успях да натрупам много впечатления от устройството, а също и купища бих казал изключителни кадри, за които ще ви разкажа и покажа в това ревю. 

5 неща за Samsung Galaxy A55

3757
Написана от nixanbal 30 май 2024

Galaxy A55 е новият обещаващ модел на Samsung от среден клас, който продължава успешната серия с някои промени и в дизайна, и в спецификациите. Чипсетът Exynos този път се представя много добре, а какви са 5-те най-важни неща, които трябва да знаете за този смартфон - ще ви разкажа в този материал, част от поредицата #WithGalaxy.

Ревю на Huawei Watch 4 Pro Space Edition

1363
Написана от nixanbal 20 май 2024

Смарт часовникът от висок клас Watch 4 Pro на Huawei вече се предлага в специална версия Space Edition. Освежен дизайн, подобрени сензори и още някои детайли отличават устройството на ръката ми от оригиналния модел от 2023 г., а подробностите ще ви разкажа на следващите редове и във видеото по-горе.

Huawei Pura 70 Ultra - първа среща с новия флагман (ВИДЕО)

4720
Написана от nixanbal 12 май 2024

Pura 70 Ultra е първият камерафон с 1-инчов сензор на Huawei и е най-високо позиционираният смартфон на компанията за 2024 г. Устройството вече се предлага за предварителна поръчка у нас, а до края на май ще бъде на пазара. Ето и какви са акцентите от спецификациите му в това видео от първата ми среща с него в Дубай. 

Ревю на Realme 12 Pro+ 5G

948
Написана от nixanbal 04 май 2024

Realme 12 Pro+ 5G е първият смартфон, който прави перископната камера популярна извън премиум сегмента. Това е смартфон с цена под 1000 лв., който заслужава вниманието ви и заради нея, и заради всички останали възможности, които предлага в това бих казал доста красиво тяло.

Ревю на Huawei FreeClip

1256
Написана от nixanbal 01 май 2024

Huawei прави чудесни неща в сферата на слушалките и поредният им подвиг е ето този причудлив модел, наречен FreeClip. FreeClip се отличават от всички останали слушалки на компанията досега и са създадени за хората, които не искат да се изключват напълно от околната среда. Или просто не понасят добре тапите, които влизат в ушния им канал.

Galaxy AI - какво се промени за 3 месеца?

1332
Написана от nixanbal 30 април 2024

Ето че поредицата със специални видеа, посветени на отделните функции в Galaxy AI е почти завършена. Или поне засега. В следващите минути обаче ще си поговорим за това какво се промени за тези 3 месеца от премиерата на серията Galaxy S24 - първите смартфони на Samsung с пакет от базирани на изкуствен интелект екстри.

Ревю на Honor Magic6 Pro

927
Написана от nixanbal 29 април 2024

Свръхярък дисплей, способна камера и гигантска батерия са само част от акцентите при Honor Magic6 Pro. Флагманът на компанията продължава да затвърждава позициите ѝ на един от най-амбициозните играчи на пазара днес, а в следващите минути ще ви разкажа подробности за устройството и се надявам да ви помогна с решението дали това е точният телефон за вас.

Страница 1 от 47

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer