Смарт продуктите на Xiaomi за домашни любимци се програмират през телефона

101
Написана от nixanbal 01 март 2024

Xiaomi е компания, която познаваме не само с нейните смартфони, но и в редица други продуктови IoT категории, а, да - отскоро и в електромобилите. Преди около две години видях за първи път, че оранжевото лого вече стои и върху смарт устройства за домашни любимци, а днес при мен са точно две от тях - автоматичите хранилка и поилка на Xiaomi.

Какво е Circle to Search with Google и как да го използваме?

639
Написана от nixanbal 28 февруари 2024

Серията Galaxy S24 са първите смартфони с Galaxy AI - пакет от нови възможности, базирани на изкуствен интелект. Вече ви разказах за някои акценти от Galaxy AI в отделно видео, част от съвместната ни поредица със Samsung, а на следващите редове и във видеото по-горе ще си поговорим за една конкретна и доста любима моя екстра - става въпрос тъкмо за онова интересно ограждане на най-различни обекти върху екрана на телефона. Функцията се нарича Circle to Search with Google и дава съвсем нов начин за търсене и откриване на любопитна информация за дрехи, животни, сгради и... изобщо каквото още се сетите.

Nothing Phone (2a) идва! Интервю със съоснователя на Nothing Давид Гарсия

530
Написана от nixanbal 27 февруари 2024

На 5 март предстои Nothing да представи третия си смартфон, а няколко дни по-рано, тук, на MWC 2024 в Барселона, успях да се срещна със съоснователя на компанията, Давид Санмартин Гарсия беше супер приятен събеседник и независимо, че това интервю трябваше да е просто небрежен разговор, реших да го запиша и споделя с вас без редакция.

Galaxy Ring на Samsung се появи за първи път пред публика

900
Написана от nixanbal 26 февруари 2024

Смарт пръстенът Galaxy Ring на Samsung дебютира за първи път пред публика на MWC 2024 в Барселона. Това е първото такова устройство на компанията, което все още е във фаза на прототип, но се очаква във финален вид до края на годината. 

10 въпроса за Galaxy AI на Samsung

844
Написана от nixanbal 23 февруари 2024

Смартфоните от серията Galaxy S24 на Samsung вече са тук, а с тях все по-често ще говорим и за Galaxy AI. Накратко, това е набор инструменти, които използват силата на изкуствения интелект, за да правят възможни изцяло нови функции или да подобряват вече познати такива. В това видео, част от съвместната ни поредица със Samsung, ще ви разкажа малко повече по темата, отговаряйки на 10 въпроса за Galaxy AI.

IKEA SYMFONISK комбинира лампа и говорител на Sonos

940
Написана от nixanbal 19 февруари 2024

Това е SYMFONISK - продукт, който комбинира красива настолна лампа и високоговорител. SYMFONISK е съвместна разработка на ИКЕА и Sonos, съчетаваща нещата, с които двете компании са най-известни - практични мебели със стилен скандинавски дизайн от една страна и качествен звук от друга. SYMFONISK свети и свири у дома вече няколко седмици и най-после дойде време да ви разкажа детайли за него.

Новият сезон на Flexcast започва с мое участие и разказ за Galaxy Unpacked и Калифорния

430
Написана от nixanbal 15 февруари 2024

Вторият сезон на Flexcast, официалния видео подкаст на Samsung, започва с епизод, посветен на събитието Unpacked в Калифорния, на което бяха представени флагман смартфоните Galaxy S24. Вече ви разказах за своите преживявания там в отделен влог, но в този разговор сме и тримата, които пътувахме за специалната премиера в САЩ - Алекс, Дани и аз. 

ВЛОГ: Samsung Galaxy Unpacked - приключението Калифорния

1574
Написана от nixanbal 31 януари 2024

През януари имах едно от най-вълнуващите си пътувания, което ме отведе чак до западния бряг на САЩ, в щата Калифорния. Поводът беше събитието Unpacked за представянето на новите премиум модели от серията Galaxy S24 на Samsung, но освен специалната ми среща със смартфоните, успях да разгледам Сан Франциско, да се кача на Golden Gate Bridge и да се запозная с чудни хора от цял свят. На следващите редове и във видеото по-горе ще се опитам да ви разкажа за всичко това, макар и на моменти на супер забързан каданс.

ВИДЕО: Първа среща със Samsung Galaxy S24 Ultra

1877
Написана от nixanbal 22 януари 2024

След като ви разказах всичко в детайли за новите смартфони от серията Galaxy S24, които Samsung представи на световна премиера в Сан Хосе, Калифорния, сега е време и за видео. В него ви срещам с премиум модела Galaxy S24 Ultra, за който много скоро можете да очаквате и ревю в nixanbal.com. 

Страница 1 от 45

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer