ВИДЕО: Ревю на OnePlus 9 Pro

761
Написана от nixanbal 07 май 2021

OnePlus все още е сравнително малко популярна марка в България и е по-позната основно сред хората, интересуващи се от смартфони, но ето този модел в ръката ми има потенциала да промени това.

Време е за детайлното ревю на OnePlus 9 Pro, който е не само най-добрият смартфон на компанията досега, но и първият с толкова способна камера, подкрепена от Hasselblad.

ВИДЕО: Ревю на Samsung Galaxy A72

895
Написана от nixanbal 23 април 2021

Galaxy A72 има по-голям екран, по-солидна батерия и допълнителна телефото камера за оптично приближение със стабилизация. На хартия това е видимо по-добрият смартфон спрямо Galaxy A52, но дали в действителност си заслужава 200-те лева отгоре?

ВИДЕО: 5 НЕЩА за Xiaomi Mi Watch

1015
Написана от nixanbal 22 април 2021

Xiaomi Mi Watch е смартчасовник на сравнително достъпна цена, който предлага впечатляващ живот на батерията, супер стилен дизайн и богат набор екстри за следене на спортните ви активности. Това е първото подобно устройство на компанията, което използвам, а в по-горното видео и на следващите редове ще ви разкажа впечатленията си под формата на 5-те най-важни неща, които трябва да знаете за Mi Watch на Xiaomi.

ВИДЕО: Ревю на Huawei FreeBuds 4i

931
Написана от nixanbal 15 април 2021

Това са най-новите безжични слушалки в компактен формат от Huawei. Моделът е FreeBuds 4i и предлага доста смислен списък екстри, включително система за активна изолация на околния шум, а цената е сравнително достъпна и е под 150 лв.

Разопаковане на MiSteryBOX от Xiaomi

1254
Написана от nixanbal 13 април 2021

Ето че след като в последните години оранжевите кутии на Xiaomi обикаляха различни световни YouTube канали, от 2021 г. компанията пренесе своя #MiSteryBOX и в България. Това е първата такава кутия, която ще разопаковам в nixanbal.com, а освен че ви предлагам заедно да надникнем в нея, ще ви разкажа какво стои зад инициативата Mi Fan Festival, както и какво сме подготвили като изненада с Xiaomi за един от вас, читателите на nixanbal.

ВИДЕО: Ревю на Xiaomi Redmi 9T

1050
Написана от nixanbal 12 април 2021

Redmi 9T е един от най-достъпните смартфони на Xiaomi, който беше обявен по-рано тази година, а от няколко седмици е и на българския пазар. Устройството не предлага дълъг списък с бляскави характеристики, но за цената си от под 330 лв. без договор към оператор има дори някои изненади, сред които екран с висока резолюция, стерео звук и голяма, всъщност огромна батерия.

ВИДЕО: Ревю на Samsung Galaxy A52

1954
Написана от nixanbal 05 април 2021

Samsung Galaxy A52 е един от онези смартфони, които чаках с нетърпение да бъдат официално представени, защото е наследник на супер популярна серия и защото този път прави сериозна крачка спрямо своя предшественик. В следващото ревю ви предлагам подробности и лични впечатления за смартфона, но още сега ще ви кажа, че това е едно от най-добрите предложения на цена около 650 лв., които бихте могли да намерите на пазара към днешна дата.

ВИДЕО: Премиера на Motorola Moto G100

1448
Написана от nixanbal 25 март 2021

Motorola току-що представи новия си смартфон Moto G100, който е най-мощният модел Moto G досега и всъщност за първи път в тази серия предлага чипсет от Snapdragon осма генерация на Qualcomm. Става въпрос за устройство от среден клас с цена 999 лв., за което ще ви разкажа подробности на следващите редове, както и във видеото по-горе.

ВИДЕО: 5 НЕЩА за Lenovo ThinkBook 14s Yoga

2416
Написана от nixanbal 25 март 2021

Серията лаптопи ThinkBook на Lenovo е основно насочена към работещите хора, но след като използвах един от най-новите й представители в продължение на две седмици, бих казал, че всъщност може да бъде решение за доста широк кръг потребители. Моделът Lenovo ThinkBook 14s Yoga предлага актуална конфигурация, компактно тяло и въртящ се дисплей, който позволява ползване в различни режими. Подробностите ще ви разкажа в следващото видео с 5-те най-важни неща, които трябва да знаете за ThinkBook 14s Yoga.

Страница 1 от 27

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer