ВИДЕО: Ревю на Lenovo IdeaPad 5 Pro

673
Написана от nixanbal 11 май 2022

IdeaPad 5 Pro е супер способна машина с добър баланс между конфигурация и цена, която със сигурност ще попадне в полезрението ви, ако избирате лаптоп за ежедневните си нужди. Моделът има щедър 16" екран, при това с доста удобни пропорции от 16 към 10, което означава, че лесно може да замени и настолния ви компютър. Подробностите - в следващите минути...

ВИДЕО: Ревю на Huawei nova 9 SE

653
Написана от nixanbal 08 май 2022

Huawei nova 9 SE излиза няколко месеца след популярния nova 9 и въпреки че е негова по-достъпна версия, тук има нещо, което заслужава по-специално внимание - 108 МР основна камера. Nova 9 SE е насочен основно към по-младите потребители, а на следващите редове и в по-горното видео ще ви разкажа подробности и лични впечатления от него.

ВИДЕО: 5 НЕЩА за Samsung Bespoke Jet

2014
Написана от nixanbal 30 април 2022

Технологиите отдавна започнаха да променят начина, по който мислим за прахосмукачките, правейки ги по-функционални, по-удобни и дори ги роботизираха. Тук няма да говорим за роботи, а за един уред, който е пресечна точка за технологичните иновации и дизайна - Bespoke Jet на Samsung. Да, ако асоциацията ви за прахосмукачка е за нещо тромаво, с кабели и задължително прибрано на скришно в склада - ето как всичко това вече остава в миналото. 

ВИДЕО: Ревю на Nokia G21

687
Написана от nixanbal 27 април 2022

Nokia G21 е един от най-новите смартфони на HMD Global, достъпен и на българския пазар. Това е сравнително базов смартфон с цена около 320 лв., който предлага някои ценни екстри, като 90 Hz опресняване на дисплея, солидна батерия и 50 МР камера, но идва и с някои компромиси. Подробностите - на следващите редове и във видеото отгоре.

ВИДЕО: 5 НЕЩА за пречиствателя на въздух Xiaomi Smart Air Purifier 4

1437
Написана от nixanbal 21 април 2022

Пречиствателите на въздуха са една от най-популярните категории в света на потребителската електроника, която в последните години започна да набира скорост и в България. При мен от няколко седмици е един от последните модели на Xiaomi и в следващите минути ще ви разкажа за някои акценти и впечатления от него. Това са петте най-важни неща, които трябва да знаете за Xiaomi Smart Air Purifier 4.

ВИДЕО: Ревю на Redmi Note 11 Pro 5G

1300
Написана от nixanbal 18 април 2022

След като преди няколко дни ви разказах за най-достъпния смартфон в серията Redmi Note 11 на Xiaomi, сега е време за доста по-високо позиционирания Redmi Note 11 Pro 5G. Това е устройство със 108 МР камера, чудесен дисплей с висока опреснителна честота, актуален чипсет и още по-бързо зареждане. Това е накратко, а подробностите следват сега.

ВИДЕО: Ревю на Redmi Note 11

2014
Написана от nixanbal 05 април 2022

Redmi Note 11 е най-достъпният модел в едноименната серия на Xiaomi и въпреки че цената му започва от около 350 лв. без договор, има някои интересни екстри, с които лесно може да ви спечели. Разбира се, трябва да имате предвид за кого това устройство би било подходящ избор и за кого не, а в следващото видео ще ви помогна с отговора на този въпрос.

Барселона през камерата на Samsung Galaxy S22 Ultra

2439
Написана от nixanbal 25 март 2022

Барселона е едно от онези места, на които си струва да се връщаш отново и отново, независимо колко пъти си го посещавал и колко от него си успял да разгледаш. Винаги има какво още - да видиш, да опиташ и да преживееш. Преди няколко седмици бях там за може би 11 или 12 път и вече нямам търпение да отида пак. Поводът отново беше MWC, който се провежда в каталунската столица от години, но, дори без него, това е първото място, което бих ви препоръчал да посетите при следващото си пътуване. Този път пътувах с новия Galaxy S22 Ultra, който е най-способният камерафон на Samsung досега и използвах случая да тествам камерата му.

Как снима Galaxy S22 Ultra и кои са някои от любимите ми места в Барселона - ще ви разкажа на следващите редове...

HBO Max - какво трябва да знаете за новата стрийминг услуга

3389
Написана от nixanbal 22 март 2022

HBO Max е името на новата стрийминг услуга за видео на Warner Media, която дойде в България на 8 март и замени досега предлаганата тук HBO GO. Вече обсъдихме някои акценти от HBO Max с Димитър Нойков в ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ, а в това видео ви предлагам и 10-те най-важни неща, които трябва да знаете за платформата. 

Страница 1 от 34

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer