ВИДЕО: Първа среща с Huawei Nova на IFA 2016

3813
Написана от nixanbal 06 септември 2016

Вече ви разказах за Huawei Nova Plus, а сега е ред на по-компактната му версия Huawei Nova. Смартфонът беше представен официално на изложението IFA 2016 в Берлин преди няколко дни, като с него китайският производител положи началото на нова серия устройства от среден клас. 

ВИДЕО: Първа среща с Moto Z Play на IFA 2016

3388
Написана от nixanbal 04 септември 2016

Няколко месеца след дебюта на първите смартфони от новата серия Moto Z на изложението IFA 2016 в Берлин Lenovo представи третия модел в семейството. Moto Z Play е позициониран по-ниско от предшествениците си Moto Z и Moto Z Force, но предлага някои ключови предимства - най-издръжливата батерия в модел Moto, съвместимост с модулите Moto Mods и осезаемо по-ниска цена.

ВИДЕО: Разопаковане на Huawei Nova Plus

5582
Написана от nixanbal 02 септември 2016

Обявеният по-рано днес на изложението в Берлин Huawei Nova Plus вече е у мен и понеже преди вечеря ми останаха два свободни часа, реших да подготвя бързо видео разопаковане. В клипа по-долу ще видите как изглежда и какво съдържа търговският комплект на новия модел от среден клас на китайците, както и акценти от спецификациите му.

Ревю на Apple CarPlay в Opel Astra

5901
Написана от nixanbal 23 август 2016

Здравейте с новото видео от nixanbal, в което се качих в новата Opel Astra, за да ви запозная отблизо с автомобилната платформа на Apple - CarPlay. За демонстрацията използвам iPhone, но автомобилът поддържа и платформата Android Auto на Google, така че там връзката между смартфона и колата е аналогична. За момента обаче софтуерът на Google не е стартирал в България, така че видео за Android Auto очаквайте до края на годината, когато се очаква това да се случи. 

Видео: Samsung Galaxy Note 7 - Първи впечатления

7409
Написана от nixanbal 17 август 2016

Galaxy Note 7 е един от най-дългоочакваните смартфони на 2016 г., не само защото е най-функционалният модел на Samsung, а и защото след пропуска с Note 5 миналата година, този път фаблетът с писалка ще се продава и в България.

Samsung Galaxy Note 7 вече е у мен, за да ви запозная с него отблизо, а преди детайлното ревю реших да ви предложа личните си впечатления от първите ми 48 часа с устройството. Кои са най-важните нови екстри на Note 7 и все още ли тази серия е различна порода от Galaxy S – гледайте в следващите минути...

Разопаковане на Alcatel Idol 4

5924
Написана от nixanbal 15 август 2016

Alcatel е слабо застъпен на българския пазар бранд, но в последните години устройствата с тази марка стават все по-интересни и добрата новина е, че започват да се завръщат у нас. Най-новият й представител е Idol 4 - апарат, който струва около 500 лв. без или от 330 лв. с договор, но предлага отличен списък характеристики и още по-атрактивен търговски комплект.

Alcatel Idol 4 стана популярен като смартфонът с VR очила в кутията, но в нея ще откриете още куп други аксесоари. Затова и в следващото видео ви предлагам бърз ънбоксинг на устройството с най-богатия комплект на пазара.

Ревю на Sony Xperia X Performance

7564
Написана от nixanbal 25 юли 2016

Вече ви разказах за впечатленията си от модела Xperia X, а сега е ред на неговия по-мощен вариант Xperia X Performance. Това е топмоделът от новата серия смартфони на Sony, който дебютира на българския пазар през юли, а в следващото видеоревю ще ви разкажа за всичко, с което той е по-интересен от оригиналния X.

Ревю на HTC 10

16069
Написана от nixanbal 04 юли 2016

HTC 10 е юбилеен модел за тайванците, който бележи 10-годишнината от обединението на всички техни брандове в един. За 10 години HTC премина през всичко и от един от пионерите и най-големи производители на смартфони днес е изчезващ вид.

Дали топмоделът HTC 10 ще помогне на компанията да се върне към славните си дни? Е, не бих заложил пари на това, но в следващото видео ревю ще ви разкажа защо избрах да ползвам точно HTC 10 като свой основен смартфон.

Moto Z - Първи впечатления (ВИДЕО)

5748
Написана от nixanbal 14 юни 2016

В началото на юни Lenovo представи новите си топмодели от серията Moto Z, които се отличават с ултратънък профил, липсващ жак за слушалки и модулен дизайн чрез допълнителните задни панели MotoMods. Ето и кратко видео с първите ми впечатления от Moto Z...

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer