ВИДЕО: Отмененият MWC 2020 и какво се случи в Барселона

2563
Написана от nixanbal 03 март 2020

Това трябваше да бъде моето десето посещение на Световния мобилен конгрес в Барселона, но заради заплахата от разпространяващия се по цял свят коронавирус GSM Асоциацията реши да отмени събитието. Аз обаче не отмених своето пътуване до столицата на Каталуния в края на февруари, за да заснема кратко репортажно видео за това, което трябваше и това, което все пак се случи там. 

ВИДЕО: Какво имам в раницата си или техниката, с която пътувам

3208
Написана от nixanbal 21 февруари 2020

Световният мобилен конгрес тази година беше отменен от GSMA заради опасения от разпространение на коронавируса, но това не означава, че аз няма да пътувам до Барселона. Още днес заминавам, като идеята ми е да направя интересен материал, но за него по-нататък.  В по-горното видео реших да ви разкажа за техниката и оборудването, с които пътувам и отразявам всяко технологично събитие по света. Надявам се да ви бъде интересно!

ВИДЕО: Ревю на Sony WF-1000XM3

3128
Написана от nixanbal 17 февруари 2020

В последните близо две години безжичните слушалки с мини размери набират все по-голяма популярност, като категорията дължи бурното си развитие не на кой да е, а на Apple и техните първи AirPods. На пазара днес обаче има десетки, а вероятно и стотици подобни модели от почти всеки производител и изборът за потребителите става все по-труден.

Аз от няколко месеца използвам безжичните слушалки WF-1000XM3 на Sony, като дойде време да ви споделя повече подробности за техните възможности, качеството на звука и добавената стойност на технологиите от най-висок клас.

ВИДЕО: Представяне на Philips SoundBar TAPB603/10

3359
Написана от nixanbal 15 февруари 2020

Наскоро ви разказах за един от най-актуалните телевизори с марката Philips и ви споделих, че имах възможност да го използвам заедно с нова озвучителна система от същата компания. Това беше саундбарът TAPB603/10 с Dolby Atmos поддръжка, който излезе успоредно на българския пазар, за да предложи лесен и ефективен начин за подобряване на аудио изживяването при гледане на филми у дома.

ВИДЕО: Премиера на Samsung Galaxy Z Flip

4944
Написана от nixanbal 13 февруари 2020

Време е за първото видео от срещата ми с Galaxy Z Flip - новият смартфон със сгъваем дисплей на Samsung, който има различен подход към тази технология и е насочен към съвсем различна аудитория. Все още не знам дали и кога ще мога да го получа за детайлно ревю, но сега ви предлагам по-горното видео с първи впечатления и бърз оглед на основните характеристики и сгъваемия екран. 

ВИДЕО: Премиера на Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ и Galaxy S20 Ultra

5384
Написана от nixanbal 11 февруари 2020

108 MP камера, 8K видеозапис, 6.9-инчов дисплей със 120 Hz опреснителна честота и най-солидната батерия в топмодел на Samsung досега. Това е току-що представеният флагман смартфон Galaxy S20 Ultra. Заедно с него корейците обявиха днес Galaxy S20 и Galaxy S20+, а преди няколко дни аз имах възможност да видя трите устройства предпремиерно и в по-горното видео и на редовете по-долу ще ви разкажа всичко, което научих за тях...

ВИДЕО: 10 месеца със Samsung Galaxy S10+

4925
Написана от nixanbal 02 февруари 2020

В това видео реших да ви предложа първото си от поредица продължителни ревюта, в които ви разказвам за смартфоните и други технологични устройства, които използвам за по-дълът период. Това най-често ще са продуктите, които имам като лични и информацията в тези видеа ще включва мнение, сформирано след няколкомесечно ползване.

И така, започвам със Samsung Galaxy S10+, който използвам от края на март - т.е. около 10 месеца. Разбира се, с малки прекъсвания тук-там, защото когато тествам друг модел, заменям с него личния си апарат.

ВИДЕО: Ревю на Samsung Galaxy A51

12706
Написана от nixanbal 19 януари 2020

През януари на 2020 г. Samsung пусна на българския пазар новия си смартфон от среден клас Galaxy A51, който е наследник на един от най-успешните им модели от миналата година и заради това реших, че е добра идея да го взема за детайлно ревю. Тук е моментът да благодаря за предоставената тестова бройка на VIVACOM, които успяха да ми го осигурят в най-добрия според мен син цвят.

Новият Galaxy A51 не е огромна крачка над предшественика си, но има ключови подобрения в камерата, която вече е четворна, а също и в общия външен вид.

В следващото видео ще ви разкажа подробности за този модел и ще споделя с вас впечатленията си от едноседмичната ми работа с него...

ВИДЕО: Ревю на Philips 55OLED804

2334
Написана от nixanbal 06 януари 2020

След като преди няколко дни ви представих един от по-достъпните модели на Philips извън OLED категорията, който ме впечатли най-вече с вградените си говорители от Bowers & Wilkins, сега е време за стъпка нагоре. През последната седмица у дома беше Philips 55OLED804. Това е един от най-новите 4K OLED телевизори на TP Vision, наследник на миналогодишния OLED803, който се опитва да намери баланса между качествената картина с наситени цветове и дълбоко черно и разумната цена, която биха платили по-широк кръг потребители.

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer