НачалоНовиниВидео: LG вече ни подгрява за мощния си смартфон Optimus G със Snapdragon S4 Pro

Видео: LG вече ни подгрява за мощния си смартфон Optimus G със Snapdragon S4 Pro

2380
Написана от  nixanbal 24 август 2012
Видео: LG вече ни подгрява за мощния си смартфон Optimus G със Snapdragon S4 Pro

Тези дни LG е в центъра на прожекторите заради слуховете за задаващ се мощен смартфон с новия чипсет на Qualcomm Snapdragon S4 Pro, който включва четириядрен процесор на 1.5 GHz и графичен чип Adreno 320. Въпросният смартфон вероятно ще се нарича LG Optimus G, а самата компания вече започна да повдига завесата над него и пусна официално видео за възможностите на хардуера...

Второ поколение четириядрени процесори

"Второ поколение четириядрени" - така LG е нарекла видеото, което за съжаление е на корейски, но горе-долу казаното в него е ясно. Клипът е качен в специално създаден сайт, в който има място за общо 6 видеа и вероятно LG ще ни показва по едно всеки ден до старта на изложението IFA в Берлин, когато очакваме да видим и официалната премиера на LG Optimus G.

А в първия клип се говори именно за чипсета Snapdragon S4 Pro, който ще бъде в пъти по-мощен от всички познати досега алтернативи. LG посочва, че производителността на процесора ще бъде 40% по-висока от съществуващите четириядрени процесори, а графиката - над три пъти по-мощна. 

На снимката горе е LG Optimus 4X - първият смартфон с четириядрен процесор на компанията в Европа.

Остава ни да изчакаме анонса на LG Optimus G в края на следващата седмица, защото смартфонът обещава мощен чипсет, 13 МР камера и 4.7" дисплей с HD резолюция. Уау!

Google прекъсва бизнес взаимоотношения с Huawei заради черния списък на Тръмп

След като тази седмица президентът на САЩ Доналд Тръмп добави Huawei към черния списък компании, с които страната не може…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer