НачалоСнимкиГалерия с 51 снимки на смартфона Nokia N9

Галерия с 51 снимки на смартфона Nokia N9

6572
Написана от  nixanbal 14 август 2011

Nokia N9 51 photos gallery by nixanbal

Вероятно помните първата публикация с впечатления за смартфона Nokia N9, а със сигурност не сте пропуснали и видеоревюто му, което между другото обиколи някои доста популярни в световен мащаб сайтове. Днес най-после дойде време трилогията от постове на блога nixanbal.com за първия MeeGo телефон на финландците да приключи и ако през последните дни сте се чудели какъв ще е постът – отговорът е галерия с 51 снимки на Nokia N9! Надявам се кадрите по-долу да са ви интересни, но ако вече знаете какво предлага този модел, със сигурност ще е така!

Припомням ви, че Nokia N9 идва с 3.9“ AMOLED тъчскрийн с Gorilla Glass и леко извита форма, предлага най-бързата мобилна камера с резолюция 8 МР и HD видеозапис, 1 GHz процесор, 1 GB системна памет и 16 или 64 GB свободно пространство за съхранение на файлове. Уникално за смартфона е не самата MeeGo OS, а това, с което е покрита - страхотен интерфейс с три начални екрана и управляван единствено от жестове.

Оставям ви с галерията, а след време очаквайте и подробен тест на Nokia N9!

Смартфоните Galaxy S24 идват с Galaxy AI - какво е това?

Здравейте от Сан Хосе, Калифорния, където току-що Samsung представи новите си флагмани от серията Galaxy S24. И трите модела предлагат…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer