НачалоНовиниДобре дошли в обновения nixanbal.com! Трябва да го видите...

Добре дошли в обновения nixanbal.com! Трябва да го видите...

5112
Написана от  nixanbal 06 август 2010

Както всяко нещо, което във времето се доказва като стойностно и че има смисъл от продължението му, така и този блог за година и няколко месеца оправда съществуването си. Благодарение на вашите посещения и вашите коментари.

Затова здравейте и добре дошли в обновения nixanbal.com – блогът за телекомуникации на Никола!

В последно време постове се появяваха по-рядко, но този път не защото ме мързеше или нямах време, а защото обърнах внимание на префасонирането на сайта, който си плачеше за такова от месеци.

 

Какво е новото в новия nixanbal.com?

По-егоцентричен е! Има секция За мен, в която има инфо за мен.

Има категории за по-лесна ориентация. Ура!

Появиха се и тагове/етикети – ключови думи към всяка статия. Полезни са, ще видите!

Има опция за контакти с мен, даже няколко! Можете да ръсите псувни, да зададете въпрос по повод конкретен пост, да ми дадете идея за интересен материал или да ми изпратите еротична ваша фотосесия (последното важи само за дамите).

Има връзка към чисто новия ми Flickr акаунт, който ще пълня със снимки на интересни джаджи и неща, които ми попадат. Вече има няколко пресни албума, enjoy!

Има вариант да се абонирате за нови постове от блога чрез RSS или по мейла. Ха!

И нещо много важно – nixanbal.com вече има и мобилна версия – т.е. оптимизирана за отваряне през телефона. Това ще ви трупа минимален трафик. Можете веднага да я заредите на мобилния си като напишете в браузъра стандартния адрес на блога http://nixanbal.com. Засега е изключително семпла и леко недодялана, но и това ще се промени.

 

Променя ли се съдържанието?

Не съвсем. Продължавам с врло интересните постове за новите технологични играчки на българския пазар, някои софтуерни и други нелогични отклонения, лични изповеди и, разбира се, любимите на всички материали за нашенските телеком оператори. Обещавам да бъда по-полезен за вас и по-критичен към тях.

 

Дизайнът

Визията е дело на Михаил от Locked Ideas. Дизайнът не е по шаблон, както повечето такива на платформата Joomla!. До голяма степен е моя идея, като, разбира се, съм заимствал и направо съм си отмъквал доста елементи от много други сайтове, които са ми харесали. Отделно зидарят на блога е пречупил нещата през неговата лопата и ето ни тук!

 

Приятно четене и не забравяйте формата за обратна връзка! А всички стари постове от блога можете да намерите в категорията Архив.

 

В очакване на следващия гаф от оператор, искрено ваш,

nixanbal

5 НЕЩА за Lenovo Tab P11 Pro

В последните дни на декември у мен е таблетът Tab P11 Pro на Lenovo, който се оказа, че е доста…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer