НачалоНовиниЗа GLOBUL, Манчестър Юнайтед и новите тарифни планове на оператора

За GLOBUL, Манчестър Юнайтед и новите тарифни планове на оператора

3982
Написана от  nixanbal 08 февруари 2012
За GLOBUL, Манчестър Юнайтед и новите тарифни планове на оператора

Вчера бе обявено споразумението между GLOBUL и Манчестър Юнайтед, според което зеленият оператор ще предложи на феновете на футболния клуб тематично съдържание за отбора в специално създаден микросайт. Днес телекомът представи и новите си тарифни планове GLOBUL United, включващи минути и SMS-и в мрежата на GLOBUL, трафик за мобилен интернет и безплатен достъп до портала globul.bg/manutd.

Тарините планове GLOBUL United са три с такси от 12.90 лв., 19.90 лв. и 24.90 лв. на месец, като само най-скъпият включва и (30) минути към други национални мрежи. Останалите предлагат единствено включени разговори в мрежата на GLOBUL, а също и MMS-и и SMS-и.

Мобилният интернет на максимална скорост, който също влиза в тарифите, е 300, 500 и 1000 МВ съответно, след което скоростта се ограничава до 128 kbps, а после още веднъж, ако операторът прецени.

Цената на минута разговор към други мрежи е 32 ст., първоначалното отчитане е на 60 секунди.

Абонатите на всички планове GLOBUL United получават безплатен достъп до портала на Манчестър Юнайтед, където ще намират новини за отбора, снимки, видео, мелодии и друго съдържание. Вероятно за феновете ще бъде още интересно, че ако подпишат нов договор по тези програми до 22 февруари, ще участват за спечелването на билет за мач на отбора на "Олд Трафорд".

GLOBUL United

Е, има ли фенове на отбора? Как ви звучи новото предложение?

Oppo Reno11 F излиза в България с първото събитие на марката у нас

На първото си събитие в България Oppo представи за нашия пазар новия си модел Reno 11F. Устройството е позиционирано в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer