EOS M - най-после безогледален фотоапарат със сменяема оптика от Canon

4174
Написана от nixanbal 23 юли 2012

След няколко години отсъствие на представител в категорията, Canon най-после обяви първия си безогледален цифров фотоапарат със сменяема оптика. Canon EOS M ще излезе на пазара тази есен и ако планирате покупка, започвайте да събирате - цената му стартира от 800 евро.

Sony LT30 Mint ще има 4.6" HD дисплей и извит метален корпус

6941
Написана от nixanbal 07 юли 2012

В мрежата се появи нова информация за един от задаващите се смартфони от висок клас на Sony. Sony LT30 или т.нар. Mint ще разполага с голям HD дисплей, мощен процесор и камера, по-добра от тази на Xperia S.

Motorola представи водоустойчивия смартфон с QWERTY клавиатура DEFY PRO

3676
Написана от nixanbal 06 юли 2012

Motorola представи DEFY PRO - първият смартфон на компанията, който съчетава сензорен дисплей с QWERTY клавиатура и върви под Android OS. Като представител на серията DEFY, новият модел е защитен от прах, вода и лоши метеорологични условия. Устройството е предназначено за огромния пазар в Бразилия, но нищо чудно по-късно да се появи и версия за Европа.

Archos 97 carbon е 9.7" таблет с базови характеристики и достъпна цена

3779
Написана от nixanbal 06 юли 2012

Archos обяви нова серия достъпни таблети Elements, чийто първи представител е моделът Archos 97 carbon. Устройството няма да ви накара да забравите за Nexus 7, но е добра алтернатива, ако търсите по-голям диагонал на екрана, без цената да скача двойно.

Motorola представи ATRIX HD с 4.5" дисплей и Ice Cream Sandwich

2558
Написана от nixanbal 05 юли 2012

Motorola днес представя новия си смартфон ATRIX HD, който напомня на популярния RAZR, но разполага с малко по-голям 4.5" дисплей и върви под Android 4.0 още с излизането си. Задната част на устройството има покритие от Kevlar, дисплеят е с Gorilla Glass, а профилът е 8.4 мм.

Samsung Galaxy Chat се появи официално, излиза още този месец

3514
Написана от nixanbal 04 юли 2012

Евтиният QWERTY смартфон на Samsung, който се появи предпремиерно онзи ден, вече официално е факт. Моделът се нарича Samsung Galaxy Chat и както подсказва името - насочен е към търсещите лесен достъп до социалните мрежи, като дори предлага хардуерен бутон за достъп до услугата ChatON на Samsung.

Pantech Vega S5 е 5-инчов конкурент на Galaxy Note с 13 МР камера

2984
Написана от nixanbal 03 юли 2012

Pantech представи интересно Android устройство, което разполага с 5" дисплей и очевидно е конкурент на Samsung Galaxy Note в категорията между смартфон и таблет. "Под капака" на Vega S5 са заложени много интересни характеристики и заслужава да му хвърлим един поглед, пък макар и за момента да няма планове за продажба извън Южна Корея.

Google Nexus Q е връзката между вашето устройство с Android и телевизора

2987
Написана от nixanbal 27 юни 2012

Тази симпатична сфера е второто устройство, което Google представи днес. То обаче не е разработка на друга компания, а собствен продукт на Google. Джаджата може да се свърже с домашната ви аудио и видео система и директно от вашия смартфон или таблет с Android можете да стриймвате през нея избрано съдържание - музика, видео и т.н.

Dell представи нови премиум машини - XPS 15 и ултрабука XPS 14

2671
Написана от nixanbal 26 юни 2012

Dell най-после реши да покани компания за самотния си ултрабук XPS 13 и представи машините XPS 15 и XPS 14. Всъщност изискванията за ултрабук покрива само 14-инчовият модел, при това в определени конфигурации, но дизайнът, изработката и хардуерът са достатъчно впечатляващи, за да оставим категоризациите настрана за малко.

Страница 1 от 29

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer