НачалоПолезноИзтеглете приложението на новата социална мрежа Google+ за Android OS

Изтеглете приложението на новата социална мрежа Google+ за Android OS

4265
Написана от  nixanbal 30 юни 2011

Google_Android_OS_application_social_network

Google пусна собствена социална мрежа - пряк, ама наистина пряк конкурент на Facebook. Т.нар. Google+ вече е доминираща тема в мрежата и даже да сте се пазили от нея като дявол от тамян, няма как да не сте дочули подробности, а сигурно имате и няколко покани да се присъедините. Да, към момента достъпът е само с покани, които можете да получите от приятели, но някои вече ги посрещат съобщения за претовареност и невъзможност за приемане на повече потребители. Ако все пак вече сте в „кръговете“ на Google+, ви предлагам и нещо полезно – мобилното приложение за новата социална мрежа на Google.

Няма кой знае какви подробности около него – изключително просто е за работа. Интерфейсът е семпъл и интуитивен, а публикуването на ново съобщение става за секунда. Сериозно внимание обаче заслужава една деликатно прикрита екстра – възможността да се чекирате на места, които да добавяте като свое местоположение към постове в Google+. Дали току-що не се роди нов конкурент и на Foursquare?

След инсталиране на приложениято Google+ на вашия Android смартфон, в менюто при споделяне на снимка ще бъде добавена и нова опция. Освен към Facebook, Twitter, Mail и т.н. всеки кадър с камерата на телефона вече ще може да бъде директно качен и в социалната мрежа Google+.

 

Изтеглете Google+ за Android OS сега!

Снимки от срещата ми с Xiaomi 12S Ultra - смартфонът с 1" сензор и логото на Leica

През юли Xiaomi представи нова серия флагман смартфони, начело на която постави модела Xiaomi 12S Ultra. Това е първият смартфон…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer