НачалоИграчкиИнфо и снимки за Huawei Ascend D quad - най-бързият смартфон на компанията

Инфо и снимки за Huawei Ascend D quad - най-бързият смартфон на компанията

4067
Написана от  nixanbal 28 февруари 2012
Инфо и снимки за Huawei Ascend D quad - най-бързият смартфон на компанията

Huawei тази година има желязно портфолио смартфони и ако мога да направя прогноза - в близко бъдеще този производител може да разбърка сериозно пазара. Щандът на компанията на MWC 2012 е страхотна атракция като декор - с дигитален таван и под, които непрекъснато се променят, а по-важното всъщност е, че има какво да се види и при устройствата. Днес успях да разгледам ултратънкия им смартфон Ascend P1, както и новия четириядрен звяр Ascend D quad. Лично аз бих ползвал такива машинки, но нека видим кога ще се появят в страната ни.

Huawei Ascend D quad разполага с 4.5" IPS+ дисплей с HD резолюция, който наистина изглежда изключително добре. Смартфонът върви под Android 4.0 Ice Cream Sandwich и при работа с него не се усещат забавяния, а и по-добре - това е смартфонът, който  Huawei определят като най-бързия в портфолиото им.

P2280385

За да бъде това възможно Ascend D quad е оборудван с четириядрен процесор, но не NVIDIA Tegra 3, а собствена разработка на фирмата. Въпросният работи на 1.2 GHz и е подкрепен от 1 GB RAM памет. Вградените гигабайти са 8, има microSD слот, а освен това устройството идва с HSPA, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 3.0 и 8 МР камера с Full HD видеозапис + предна с 1.3 МР резолюция.

Звукът от Huawei Ascend D quad е много добър, както при МР3-ката, която пуснах, така и при игрите, които разцъкахме на него. Машинката поддържа Dolby Mobile 3.0 Plus, с която качеството на звука се подобрява. Има и допълнителен микрофон, който помага за изолацията на шума.

P2280392

Корпусът на Ascend D quad е пластмасов, но бих му простил това, стига да излезе на прилична цена. Все пак Samsung отдавна си позволява такава изработка на хай-енд устройствата си. Пък и моделът на Huawei наистина е направен добре, лежи удобно в ръката и е тънък 8.9 мм, въпреки че е побрал батерия с капацитет 1800 mAh.  

Флагманът Honor Magic6 Pro със 180 МР перископна камера идва в България

На събитие в Барселона днес Honor представи новия си премиум модел Honor Magic6 Pro за първи път и в Европа.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer