НачалоНовиниКой е Боб, кога идва в България и каква е ролята на М-Тел?

Кой е Боб, кога идва в България и каква е ролята на М-Тел?

7868
Написана от  nixanbal 12 октомври 2011
Кой е Боб, кога идва в България и каква е ролята на М-Тел?

Сини хора обикалят големите градове в България, всички се питат кои са те и коя партия ги е пуснала по улиците да пропагандират нещо, което всъщност не е ясно на никого. По телевизията се появиха кратки съобщения, че предстои революция за недоволните от операторите потребители. В интернет пък вече се говори, че всичко това е част от кампания на М-Тел, които ще представят нова услуга. Нейното име е Bob (Боб) и вероятно ще бъде обявена до 2-3 дни у нас.

Всъщност Bob е мобилен бранд с отбив от цената на услугите, който операторът А1 предлага в Австрия – т.нар. „discount mobile brand“. С две думи – възможно е в България да се появи „нов“ оператор под шапката на М-Тел, който ще предлага на потребителите атрактивни тарифни планове на ниски цени, без фиксирана месечна такса и минимално месечно потребление. Какви ще са скритите условия или въобще каква е ползата на оператора от тази оферта, предстои да разберем при официалния й анонс.

Общо с рекламите на Bob в Австрия и спотовете, които се завъртяха у нас, е, че става дума за своеобразен протест срещу високите цени на операторите и нещо като онази реклама - „не се оставяйте да ви правят на маймуни“... Ако го пуска един от операторите обаче е странно да има такъв лайтмотив, нали? Дали тогава няма опция да е съвместна услуга с някоя друга компания? Каквото и да е, със сигурност предстои нещо интересно, а подробностите можете да проследите на блога в близките дни!

 

Примерен тарифен план на Bob (smartbob) в Австрия:

1000 минути към всички национални мрежи

1000 SMS-а към всички национални мрежи

1000 МВ мобилен интернет трафик

= 9.90 евро

ТЕСТ ДРАЙВ: 5 неща за новата CUPRA Ateca

Преминаваш в спортен режим, с левия крак натискаш спирачката до долу, с десния - пълна газ и при достигане на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer