НачалоНовиниМ-Тел вече има nanoSIM карти за iPhone 5, но не и дата за премиерата му

М-Тел вече има nanoSIM карти за iPhone 5, но не и дата за премиерата му

6228
Написана от  nixanbal 13 септември 2012
М-Тел вече има nanoSIM карти за iPhone 5, но не и дата за премиерата му

След като по-рано тази година индустрията все пак стигна до консенсус и производителите се споразумяха за единно решение за бъдещите nanoSIM карти, вчера Apple представи пионера с новия стандарт - iPhone 5. Смартфонът ще използва именно новите, много по-малки SIM карти, а интересната новина е, че М-Тел вече започва да приема записвания за тях. Означава ли това, че имаме детайли за премиерата на новия iPhone в България? Не.

Днес М-Тел се похвали, че "само няколко часа след премиерата на iPhone 5" вече разполага с новите nanoSIM карти и от утре започва записвания на сайта си за всички, желаещи да сменят своята. Това е добра новина и е хубаво, че операторите ни обръщат внимание на подобни детайли, които със сигурност вълнуват по-сериозните фенове на телекомуникациите.

Все още обаче не е ясно кога въпросните nanoSIM карти ще могат да се получат от потребителите, а още по-малко е ясно къде ще могат те да ги ползват. Вчера Apple не даде информация за пусковата дата на iPhone 5 в България, но това със сигурност ще стане не по-рано от месец октомври. М-Тел също все още "не разполага с информация" кога новият смартфон на Apple ще бъде в магазините им.

nanoSIM mtel

Все пак Apple обеща до края на 2012 г. iPhone 5 да се предлага в общо 100 държави, така че би трябвало и ние да влизаме в тях и да го получим до месец-два.

Redmi Watch 4 и Redmi Buds 5 Pro са достъпни смарт аксесоари с богати възможности

Смартфоните под марката Redmi на Xiaomi са сред най-популярните в бюджетния и средния ценови сегмент. Redmi обаче има сериозно присъствие…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer