НачалоНовиниМ-Тел вече приема записвания за Samsung Galaxy S III

М-Тел вече приема записвания за Samsung Galaxy S III

2711
Написана от  nixanbal 04 май 2012
М-Тел вече приема записвания за Samsung Galaxy S III

296 оператора по целия свят ще продават Samsung Galaxy S III, когато смартфонът се появи на пазара в края на месеца. М-Тел е в тази бройка и вече пусна форма в сайта си, с която можете да заявите интереса си към устройството.

Формата на М-Тел, с която заявявате интереса си към Samsung Galaxy S III не означава, че задължително трябва да си го купите - у нас за съжаление все още няма подобна практика с предварителни поръчки и бонуси към тях. Вместо това М-Тел обещава, че ще ви изпрати повече информация и ще ви уведоми, щом смартфонът е достъпен в магазините му.

Още от следващата седмица М-Тел обяви, че ще има бройка в магазина M-Tel Experience Store, където феновете ще могат да разгледат Galaxy S III.

GLOBUL и VIVACOM все още не са обявили подобна инициатива. Възможно е М-Тел да има временен ексклузивитет за новия Galaxy, но бих заложил, че след това ще се продава от всичките ни телекоми.

Apple Vision Pro - свръхтехнологичните очила, с които Apple иска да покори нови реалности

Apple представи днес на своята конференция за разработчици първите си очила за смесена реалност Apple Vision Pro. Това е най-напредналият…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer