НачалоНовиниНова тройна услуга от blizoo Fiber Power с домашен интернет до 150 Mbps

Нова тройна услуга от blizoo Fiber Power с домашен интернет до 150 Mbps

4455
Написана от  nixanbal 08 ноември 2011
Нова тройна услуга от blizoo Fiber Power с домашен интернет до 150 Mbps

Blizoo Fiber Power – така ще наричаме и ще виждаме отсега нататък телеком оператора blizoo, който преди две години обедини Евроком и Кейбълтел. Днес бе представена и новата кампания „Fiber Power – Силата на оптичната връзка“ с тройна услуга, включваща домашна телефония, цифрова телевизия със 150 канала, от които 16 HD качество и интернет със скорост до 150 Mbps.

Пакетът, който включва трите услуги, се нарича Премиум HD и по думите на blizoo е най-богатият в портфолиото им, с което оправдават по-скоро високата цена от 59.90 лв. на месец.

Услугите, които включва Премиум HD:

  • Домашен телефон с 5000 минути към номера от мрежата на blizoo, 19 ст./мин. към мобилните оператори и 4.9 ст./мин. за всички останали разговори.
  • Домашен интернет със скорост на сваляне до 150 Mbps.
  • Цифрова телевизия със 150 канала, в които влизат и 16 с HD резолюция.

Високоскоростният интернет със 150 Mbps скорост на сваляне и 6 Mbps на качване е достъпен и като самостоятелна услуга за 49.90 лв. на месец.

При търсене от потребителите от blizoo са готови в бъдеще да предложат и интернет скорост на сваляне до 400 Mbps, каза още Васил Щонов, Маркетинг директор в телекома.

Офертата е валидна при сключване на 18-месечен договор, като до края на януари 2012 г. новите абонати не дължат такса и ползват услугата Премиум HD безплатно. Е, как ви се струва новото предложение на blizoo Fiber Power, бихте ли се абонирали за тройната услуга и какво бихте променили в нея?

снимка

Достъпният Redmi Note 13 предлага по-ярък дисплей, нова камера и още ключови подобрения

Redmi Note 13 е един от най-достъпните смартфони на Xiaomi, но това не означава, че е хардуерно ощетен. Напротив. За…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer