Lenovo представи мощния ThinkPad X1 Extreme Gen 4 и още куп нови продукти

20
Написана от nixanbal 23 юни 2021

Lenovo представи днес нови лаптопи и куп други продукти, като една от най-интересните нови машини е ThinkPad X1 Extreme Gen 4. Лаптопът се очаква на пазара през август на стартова цена от 2099 евро. 

Появи се видео на необявения и отменен смартфон LG Velvet 2 Pro

66
Написана от nixanbal 23 юни 2021

LG е била на път да представи продължението на модела Velvet от миналата година, което изглежда е щяло да се появи под името LG Velvet 2 Pro. Флагманът обаче е достигнал само до служителите на компанията, тъй като през април научихме официално, че LG излиза от бизнеса със смартфони и всякакви планирани модели са били отменени. 

55-инчовият Philips Momentum е първият специално разработен за Xbox геймърски монитор

296
Написана от nixanbal 22 юни 2021

Philips Momentum е първият монитор с етикета Designed for Xbox и беше анонсиран току-що като първия в света геймърски монитор, създаден за конзоли. Очаква се на пазара през август, а цената му се равнява на два и половина Xbox Series X. 

Смартфоните от серията Huawei P50 може да дебютират на 29 юли

560
Написана от nixanbal 22 юни 2021

Huawei сериозно забави премиерата на смартфоните си P50, но в началото на юни шефът на компанията Ричард Ю все пак обяви, че серията се задава и целта е да стигне до пазара възможно най-скоро. Сега в китайската социална мрежа Weibo се появи информация, че анонсът на Huawei P50 ще се състои в края на юли. 

Появи се информация за необявени смартфони Motorola от сериите Edge 20 и G60

185
Написана от nixanbal 22 юни 2021

В мрежата се появи информация за цял куп необявени смартфони Motorola, като днес @evleaks разкри и какви модели се очаква да се появят зад някои от кодовите имена. Източникът посочва, че едно от устройствата ще бъде част от серията Edge, стартирала през 2020 г. с флагмана Edge+ и подгласника му Edge. 

Производството на iPhone 12 mini вероятно вече е преустановено

638
Написана от nixanbal 22 юни 2021

Продукцията на iPhone 12 mini е била преустановена преждевременно заради по-нисък интерес към устройството, съобщава TrendForce. С това се потвърждава информацията от разпространени по-рано тази година проучвания, че компактният модел на Apple не е успял да привлече особен интерес сред потребителите и е най-малко продаваният от четирите смартфона в серията. 

Samsung обяви виртуално събитие за MWC 2021

411
Написана от nixanbal 21 юни 2021

До голямата премиера от серията Unpacked на Samsung все още има няколко седмици, но след дни корейците ще организират друго събитие. То е насрочено за 28 юни и ще бъде виртуално, а поводът е MWC 2021 в Барселона. 

OnePlus изглежда става подбранд на Oppo, но ще продължи да съществува като отделна марка

345
Написана от nixanbal 21 юни 2021

Преди няколко дни шефът на OnePlus, Пит Лау, сподели, че продължава интеграцията на компанията в по-голямата Oppo, които заедно с Realme досега бяха отделно опериращи брандове под шапката на един производител - BBK Electronics. Лау не разкри детайли, но сега @evleaks публикува документ, който хвърля повече светлина върху ситуацията.

Nokia X10 влиза в 5G каталога на А1

379
Написана от nixanbal 21 юни 2021

От няколко седмици насам в България се продават 5G моделите Nokia X10 и Nokia X20 на HMD Global, а днес А1 също обяви, че пуска по-достъпния от тях. Nokia X10 вече е в каталога на оператора, като е първият модел от марката, поддържащ 5G мрежата му. 

Страница 1 от 1266

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer