НачалоИграчкиНовият 3D телефон на LG се появи още веднъж, този път в бяло

Новият 3D телефон на LG се появи още веднъж, този път в бяло

2585
Написана от  nixanbal 13 февруари 2012
Новият 3D телефон на LG се появи още веднъж, този път в бяло

В мрежата се появи още едно изображение на втория смартфон с 3D екран от LG, този път в бяло. LG Optimus 3D 2, както може да е търговското наименование на модела LG CX2, се появи още преди няколко седмици, но очакваме официалната му премиера да се състои на МWC 2012. За него знаем, че ще има 4.3" NOVA дисплей и за разлика от предшественика си - тънък профил.

За устройството се говори, че ще има две (вероятно) 5-мегапикселови камери, двуядрен процесор на 1.2 GHz, HSPA, Wi-Fi, Bluetooth 3.0, NFC и 8 GB вградена памет. По-рано се твърдеше, че LG Optimus 3D 2 ще предлага резолюция на екрана от 800х480 пиксела, но сега става ясно, че моделът може да има HD-IPS дисплей, с какъвто разполага и хай-енд апаратът Optimus LTE.

Това изображение се появи преди няколко седмици в сайта Pocketnow.com, като новата картинка изглежда идентично - вижте бутоните за контрол на звука от дясната страна, както и капачето, покриващо USB порта.

Флагманите Galaxy S21 на Samsung предлагат нов дизайн, 120 Hz дисплеи и двойно повече памет

Ето че месец по-рано от обикновено Samsung днес представи новите си премиум смартфони от серията Galaxy S21. Също като през…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer