НачалоНовиниНовият iPad вече е в България, цените са нормални!

Новият iPad вече е в България, цените са нормални!

6004
Написана от  nixanbal 23 март 2012
Новият iPad вече е в България, цените са нормални!

България казва здравей на новия iPad, който по план пристигна у нас днес, 23 март. Новият таблет на Apple не се предлага от мобилните ни оператори, но можете да го купите от някои популярни вериги магазини. Изненадата е цената – между 949 лв. и 1579 лв. и въпреки че горната граница звучи стряскащо, излиза по-добра оферта отколкото поръчка от Германия или друга европейска държава.

Новият iPad стъпи на северноамериканския пазар на цени, започващи от $499. В Европа обаче същата версия на таблета се предлага за 479 евро, което умножено по две прави около 958 лв. Тук идва добрата новина – вериги магазини като Multirama и iStyle от днес ви офертират за 16 GB издание на третия iPad с Wi-Fi с етикет 949 лв. Разбира се, това далеч не е по джоба на всеки, но нямаме причина да сумтим, че цените са изкуствено надути, както се случваше с предишните версии на таблета.

ipad ceni

Иначе вероятно си спомняте, че новият iPad разчита да ви впечатли с изключителния си Retina дисплей, чиято резолюция е 2048х1536 пиксела. Освен това таблетът има подобрена камера с 5МР резолюция и двуядрен процесор с четириядрена графика A5X.

Една от най-интригуващите екстри в новия iPad, поддръжката на LTE, няма как да се ползва в нашата страна.

Е, ентусиазирани за нова покупка или по-скоро клоните към Android?

Xiaomi 14 Ultra получи европейска премиера, очакваме го в България през април

Здравейте от слънчева Барселона, където Xiaomi току-що представи в Европа новия си премиум смартфон Xiaomi 14 Ultra. Това е най-напредналият…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer