НачалоНовиниНовият iPhone може да излезе през юни

Новият iPhone може да излезе през юни

2174
Написана от  nixanbal 04 април 2012
Новият iPhone може да излезе през юни

Apple може да се върне към традиционния месец юни за премиерата на своя смартфон, когато обичайно излизаше всеки следващ модел на iPhone с изключение на последния, появил се в началото на октомври 2011 г. Новината идва от представител на Foxconn, който в интервю за TV-Tokyo разказва, че вече се наемали нови 18 000 служители, които ще работят по "петото поколение на телефона". Въпросният най-вероятно щял да бъде на пазара през юни.

За съжаление не се е стигнало до разкриване на каквито и да било спецификации от бъдещия наследник на iPhone 4S, а освен това служителят не е надзирател на самия работен процес, така че е добре да не приемаме думите му за 100% сигурни. Във всеки случай споделеното пред TV-Tokyo показва, че Apple вероятно няма да чака до есента, за да ни представи новия си хит.

В края на януари обаче се появи друг вътрешен човек от китайската компания, който също сподели информация, сочеща премиера на iPhone 5 през лятото.

5-те най-важни подобрения в Samsung Galaxy A52 спрямо Galaxy A51

В nixanbal.com вече можете да гледате детайлното видео ревю на Galaxy A52, който е новият обещаващ модел от среден клас…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer