НачалоНовиниОблачната услуга Box вече се предлага безплатно и за Windows Phone

Облачната услуга Box вече се предлага безплатно и за Windows Phone

2011
Написана от  nixanbal 25 юли 2012
Облачната услуга Box вече се предлага безплатно и за Windows Phone

Облачните услуги набират популярност, а от известно време се усещам, че и аз започнах да ползвам по-сериозно SkyDrive и Dropbox. Затова не е чудно, че различните предложения стават достъпни за все повече платформи и днес Box обявиха, че пускат приложението си и за Windows Phone. И въпреки че в смартфоните с платформата на Microsoft е интегрирана отлично услугата SkyDrive, тя налага някои ограничения и тук Box може да ви се стори добра алтернатива.

Ако ползвате Android или iOS, вероятно вече сте добре запознати с Box.

При Box няма ограничение за вида на файловете, който искате да качите в облака - можете да споделяте музика, документи, снимки, видео и всичко останало. Присъстват стандартните екстри за управление на съдържанието в акаунта ви, а има и възможност да поканите колеги или приятели в определена папка, чието съдържание искате да споделите с тях.

И тъй като говорим за Windows Phone, приложението Box е създадено в познатия Metro интерфейс, а ако го изнесете като плочка на хоумскрийна си, ще виждате кога хората, с които сте споделили някакво съдържание, са направили промени.

Box за Windows Phone е безплатно и може да се изтегли тук.

5 НЕЩА за таблета Lenovo Tab P11

След като в края на миналата година ви представих таблета Tab P11 Pro на Lenovo, днес у мен е моделът…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer