НачалоНовиниОще две летни предложения на Sony Ericsson вече са в България – Xperia neo и Xperia arc

Още две летни предложения на Sony Ericsson вече са в България – Xperia neo и Xperia arc

5489
Написана от  nixanbal 22 юли 2011

Sony Ericsson Xperia arc Android smartphone

Новите смартфони от серията Xperia на Sony Ericsson бяха обявени още през февруари на Mobile World Congress в Барселона, а хай-енд моделът Xperia arc дори малко по-рано. Днес с леко забавяне устройствата вече се предлагат и на българския пазар, като по-долу ще видите не само подробности около офертите на операторите, но и няколко свежи снимки...

Акцентът на този пост са най-новите попълнения в каталозите на М-Тел и GLOBUL – Sony Ericsson Xperia neo и Xperia arc. По-достъпният модел Xperia neo се предлага от зеления оператор на цени с договор от 399 до 469.90 лв., а без обвързване апаратът струва 629.90 лв. Ако си търсите нов функционален смартфон с Android 2.3, хубава камера и видеозапис, офертите са страхотни!

Sony Ericsson Xperia arc пък е най-мощният смартфон на компанията и може да се купи от следващата седмица от М-Тел за 599 лв. с най-скъпия план M-Tel SURF & TALK XL (54.90 лв.). Цените с по-ниските тарифи ще станат ясни след понеделник, но разликата вероятно ще е със 100 лв. нагоре. В новия каталог на GLOBUL също присъства оферта за Xperia arc, но засега е със статус СКОРО – т.е. пускането му предстои. Цената е 717.60 лв. с договор за най-високия план – Web&Talk Ultra (49.90 лв.).

Sony Ericsson xperia neo xperia arc smartphone android

Друг нов член от семейството Xperia на Sony Ericsson, който също се продава у нас, е Xperia PLAY – т.нар. PlayStation Phone. Неговото ревю вероятно вече сте прочели на блога, а интересното е, че въпреки по-занижените спецификации PLAY е по-скъп от Xperia arc. Е, геймърските глезотии не са евтино удоволствие! ;)

Смарт телевизорът KIVI KidsTV предлага смислен дизайн и специфични функции за децата

На пазара рядко има продукти като този, затова и не бих искал да крия въудошевлението си още отначало. KidsTV е…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer