НачалоНовиниПояви се мистериозен таблет на HTC, дали ще го видим на IFA?

Появи се мистериозен таблет на HTC, дали ще го видим на IFA?

2111
Написана от  nixanbal 29 август 2012
Появи се мистериозен таблет на HTC, дали ще го видим на IFA?

Едва вчера стана ясно, че HTC планира да се включи отново в играта с таблетите, а днес вече имаме снимки на непознато устройство, което може да се окаже именно новият таблет на тайванците. Снимките, разпространени от създаден специално за целта акаунт в Twitter, представят голяма част от дизайна на машината и тя определено изглежда интересно, но подробностите около нея засега остават загадка.

Предполагаемият таблет на HTC би трябвало да върви под Android OS, въпреки че има някои промени в интерфейса, но това би била логична и правилна стъпка.

A1bp4JHCQAEMQiu.jpg large

По-интересен обаче е дизайнът - доста нестандартен с по-дебела рамка в долната част на дисплея. Освен това нетрадиционно е разположението на камерите - и предната, и задната са позиционирани точно под екрана. Иначе копрусът на устройството, подне задната част, много напомня на HTC One X и неговото тяло от поликарбонат, какъвто вероятно е използван и тук.

Дизайнът на таблета не прилича на iPad, но леко напомня настолните компютри Mac на Apple.

Остава ни да изчакаме няколко дни до IFA и да видим дали HTC ще представи нещо интересно там.

4K мониторът Samsung S27A800 и защо се спрях на него

Преди няколко седмици организирах в импровизираното си студио, в което снимам видео ревютата за nixanbal.com, малък кът за работа. Идеята…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer